Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the raconteurs Songtekst: bang bang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the raconteurs - bang bang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bang bang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the raconteurs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the raconteurs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bang bang .

Origineel

I was five and you were six. we rode on horses made of sticks. he was black and i was white. and he would always win the fight. bang bang. you shot me down. bang bang. i hit the ground. bang bang. had that awkward sound. bang bang. my baby shot me down. seasons came and changed the time. when i grew up i called him mine. he would always laugh and say,. "remember when we used to play?". bang bang. you shot me down. bang bang. i hit the ground. bang bang. had that awkward sound. bang bang. my baby shot me down. now hes gone. and i dont know why. and i sometimes cry. he never said goodbye. and take the time to lie. you shot me down. bang bang. i hit ground. bang bang. that aweful sound. bang bang. my baby shot me down. by acm

 

Vertaling

Ik was vijf en jij was zes. We reden op paarden gemaakt van stokken. Hij was zwart en ik was blank. En hij zou altijd het gevecht winnen. Bang Bang. Je schoot me neer. Bang Bang. Ik raakte de grond. Bang Bang. Had dat onhandige geluid. Bang Bang. Mijn baby schoot me neer. Seizoenen kwamen en veranderden de tijd. Toen ik opgroeide noemde ik hem de mijne. Hij zou altijd lachen en zeggen,. "Weet je nog dat we speelden? Bang Bang. Je schoot me neer. Bang Bang. Ik raakte de grond. Bang Bang. Had dat akelige geluid. Bang Bang. Mijn baby schoot me neer. Nu is hij weg. En ik weet niet waarom. En soms huil ik. Hij zei nooit gedag. En nam de tijd om te liegen. Je schoot me neer. Bang Bang. Ik raakte de grond. Bang Bang. Dat akelige geluid. Bang Bang. Mijn baby schoot me neer. Door acm