Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ramones Songtekst: gimme gimme shock treatment

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ramones - gimme gimme shock treatment ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gimme gimme shock treatment? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ramones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ramones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gimme gimme shock treatment .

Origineel

I was feeling sick. Losing my mind. I heard about these treatments. From a good friend of mine. He was always happy. Smile on his face. He said he had a great time at the place.. Peace and love is here to stay. And now I can wake up and face the day. Happy happy happy all the time. Shock treatment, I'm doing fine.. Gimme gimme shock treatment (3x). I wanna wanna shock treatment!. I was feeling sick. Losing my mind. I heard about these treatments. From a good friend of mine. He was always happy. Smile on his face. He said he had a great time at the place.. Peace and love is here to stay. And now I can wake up and face the day. Happy happy happy all the time. Shock treatment, I'm doing fine.. Gimme gimme shock treatment (7x). I wanna wanna shock treatment!

 

Vertaling

Ik voelde me ziek. Mijn verstand aan het verliezen. Ik hoorde over deze behandelingen. Van een goede vriend van me. Hij was altijd gelukkig. Een glimlach op zijn gezicht. Hij zei dat hij een geweldige tijd had op de plaats... Vrede en liefde is hier om te blijven. En nu kan ik wakker worden en de dag tegemoet zien. De hele tijd blij blij blij. Schokbehandeling, ik doe het goed... Gimme gimme shock treatment (3x). Ik wil een schokbehandeling! Ik voelde me ziek. Mijn verstand aan het verliezen. Ik hoorde over deze behandelingen. Van een goede vriend van mij. Hij was altijd gelukkig. Een glimlach op zijn gezicht. Hij zei dat hij een geweldige tijd had op de plaats... Vrede en liefde is hier om te blijven. En nu kan ik wakker worden en de dag tegemoet zien. De hele tijd blij blij blij. Schokbehandeling, ik doe het goed... Gimme gimme shock treatment (7x). Ik wil een schokbehandeling!