Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ramones Songtekst: go mental

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ramones - go mental ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van go mental? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ramones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ramones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals go mental .

Origineel

Out of the hospital Out against my will. Life is so beautiful I've gone mental. Mental Mental. I've killed my family They thought I was an oddity. Life is so beautiful I am a vegetable. Mental Mental. I've gone mental I've gone mental. Staring at my goldfish bowl Popping phenobarbitol. Life is so beautiful I've gone mental Mental Mental. Sitting on my window sill Life is so beautiful. I've become irrational I've gone mental.

 

Vertaling

Uit het ziekenhuis, tegen mijn wil. Het leven is zo mooi dat ik gek geworden ben. Mentaal. Mentaal. Ik heb mijn familie vermoord Ze dachten dat ik een zonderling was. Het leven is zo mooi dat ik een groente ben. Geestelijk Geestelijk. Ik ben gek geworden Ik ben gek geworden. Ik staar naar m'n goudvissenkom en slik fenobarbitol. Het leven is zo mooi, ik ben gek geworden, mentaal, mentaal. Zittend op mijn vensterbank Het leven is zo mooi. Ik ben irrationeel geworden, ik ben gek geworden.