Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rapture Songtekst: children (darkstarr diskotek remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rapture - children (darkstarr diskotek remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van children (darkstarr diskotek remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rapture! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rapture en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals children (darkstarr diskotek remix) .

Origineel

Wait for me my only son I can see you from above I'm so proud of what you've done Wait for me my only son Children breathe Children leave I can see you and me Wait for me before you die I can see the pain in your eyes As you watch me walk away I can see a mother's pain Children breathe Children leave I can see you and me Now you're gone and all that's left A piece of you I can't forget Soft and sweet nature's voice Can't go back we've got no choice Children breathe Children leave I can see you and me

 

Vertaling

Wacht op mij mijn enige zoon Ik kan je van boven zien Ik ben zo trots op wat je hebt gedaan Wacht op mij, mijn enige zoon Kinderen ademen Kinderen vertrekken Ik zie jou en mij Wacht op mij voor je sterft Ik zie de pijn in je ogen Als je me weg ziet lopen Ik kan de pijn van een moeder zien Kinderen ademen Kinderen vertrekken Ik zie jou en mij Nu ben je weg en alles wat er over is Een stukje van jou dat ik niet kan vergeten Zacht en zoet is de stem van de natuur Ik kan niet meer terug, we hebben geen keus Kinderen ademen Kinderen vertrekken Ik kan jou en mij zien