Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rapture Songtekst: pieces of the people we love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rapture - pieces of the people we love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pieces of the people we love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rapture! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rapture en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pieces of the people we love .

Origineel

[Verse 1] Don't try to tell me that my intentions are untrue My eyes like butterflies you caught 'em and they're open wide Clouded and hazy future clear whenever I'm with you Just think of all the things we could do to pass the time It's a walk in the park, it goes [Refrain](x2) Na-na-na na-na-na, na-na-na na-na-na [Verse 2] Cause everybody's got a little piece of someone they hide It's okay, it's the way we distract until the day that we die And though our future's gone uncertain, it's gonna be alright Cause though I'm leaving longing leaves me ever by your side [Chorus] And all our time together is tearing me apart I can't hold you tomorrow but I hold you in my heart And all our time together is tearing me apart I can't hold out forever, but I hold you in my heart [Verse 3] Don't try to tell me that my intentions are untrue Don't even bother trying to tell me cause you live a lie Cause a moment or a minute I can see it through And have a precious little second of you by my side, it goes [Refrain](x2) Na-na-na na-na-na, na-na-na na-na-na [Verse 4] And our future's looking bright In all the little pieces of the people that we keep inside Cause you can do-make-say-think-laugh-sing-drink all night All the little visions all the little moments that we keep inside [Chorus] And all our time together is tearing me apart I can't hold you tomorrow but I hold you in my heart And all our time together is tearing me apart I can't hold out forever, but I hold you in my heart

 

Vertaling

[Verse 1] Probeer me niet te vertellen dat mijn bedoelingen niet waar zijn Mijn ogen zijn als vlinders jij hebt ze gevangen en ze staan wijd open Clouded and hazy future clear whenever I'm with you Denk aan alle dingen die we kunnen doen om de tijd te doden It's a walk in the park, it goes [Refrein](x2) Na-na-na na-na-na, na-na-na-na na-na-na [Vers 2] Cause everybody's got a little piece of someone they hide It's okay, it's the way we distract until the day that we die And though our future's gone uncertain, it's gonna be alright Cause though I'm leaving longing leaves me ever by your side [refrein] And all our time together is tear me apart Ik kan je morgen niet vasthouden maar ik houd je in mijn hart And all our time together is tear me apart Ik kan het niet eeuwig volhouden, maar ik hou je in mijn hart [Verse 3] Probeer me niet te vertellen dat mijn bedoelingen niet waar zijn Doe zelfs geen moeite om me dat te vertellen want je leeft in een leugen Cause a moment or a minute I can see it through And have a precious little second of you by my side, it goes [Refrein](x2) Na-na-na na-na-na, na-na-na-na na-na-na [Vers 4] And our future's looking bright In alle kleine stukjes van de mensen die we binnen houden Cause you can do-make-say-think-laugh-sing-drink all night All the little visions all the little moments that we keep inside [Chorus] And all our time together is tear me apart I can't hold you tomorrow but I hold you in my heart En al onze tijd samen verscheurt me Ik kan het niet eeuwig volhouden, maar ik hou je in mijn hart