Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rascals Songtekst: fear invicted into the perfect stranger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rascals - fear invicted into the perfect stranger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fear invicted into the perfect stranger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rascals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rascals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fear invicted into the perfect stranger .

Origineel

Magic waves cast a spell But the show must go on As the evening lights go dim He’s certain to begin his dens of seediness increase As he bangs on the door And knocks them off, one by one Using his whip like a gun He’s the perfect stranger Two for one is the offer Every Tuesday afternoon And he picks on the ones who likes The ones he likes The one he likes Inject it in your eyes It’s a gallery of eyes Fear invicted into a perfect stranger Fear invicted into a perfect stranger Fear invicted into a perfect stranger Fear invicted into a perfect stranger The ones he likes The one he likes Inject it in your eyes It’s a gallery of eyes It’s a whorehouse in here x16 In here!

 

Vertaling

Magische golven betoveren Maar de show moet doorgaan Als de avondlichten dimmen Hij is zeker om te beginnen zijn holen van zaadelijkheid te verhogen Als hij op de deur bonst En ze afranselt, een voor een Gebruikt zijn zweep als een pistool Hij is de perfecte vreemdeling Twee voor een is het aanbod Elke dinsdagmiddag En hij kiest degene die hij leuk vindt Degene die hij leuk vindt Degene die hij leuk vindt Spuit het in je ogen Het is een galerij van ogen Angst gezaaid in een perfecte vreemdeling Angst ingezogen in een perfecte vreemdeling Angst gezaaid in een perfecte vreemdeling Angst aangejaagd door een perfecte vreemdeling Degene die hij leuk vindt Degene die hij leuk vindt Spuit het in je ogen Het is een galerij van ogen Het is hier een hoerenhuis x16 Hierbinnen!