Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rasmus Songtekst: help me sing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rasmus - help me sing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van help me sing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals help me sing .

Origineel

Is there anybody who can help me sing?. Don't let me down I refuse to believe. that you're outdated by your friends. . So you don't wanna make anyone feel. sorry for the girl who survives in the world. This time is not the same thing. cause we're not gonna leave the room before you talk. just open your mouth and let the words come out. Say goodbye to the devils inside you. I got myself to this mess cause I love you. ain't gonna give (it) up 'cos I love you so. . Did you have a bad day yesterday, OK. You never complain 'n you never say no. never say yes yes yoo. You stand the pain like a man. and see what's inside you. Just like me every move that you make. What do you say I think we've got something to talk about. I got myself in this mess cause I love you. I ain't gonna give it up 'cos I love you so. . When I thought it was me who's having a rough time,. I don't feel bad when I see you. Everybody goes down once in a while,. gives everything to the devils inside you. I got just open your mouth. 'n let the words come out. 'n say goodbye to the devils inside you. I got myself in this mess 'cos I love you. I ain't gonna give (it) up 'cos I love you so.

 

Vertaling

Is er iemand die me kan helpen met zingen? Laat me niet in de steek. Ik weiger te geloven dat je door je vrienden bent verwaarloosd. . Dus je wilt niemand het gevoel geven. medelijden met het meisje dat overleeft in de wereld. Deze keer is het niet hetzelfde. want we gaan de kamer niet verlaten voor je praat. open gewoon je mond en laat de woorden eruit komen. Zeg vaarwel tegen de duivels in je. Ik heb mezelf in deze puinhoop gebracht omdat ik van je hou. Ik ga het niet opgeven, want ik hou zoveel van je. Had je gisteren een slechte dag? Oké. Je klaagt nooit en je zegt nooit nee. Je zegt nooit ja. Je doorstaat de pijn als een man. en ziet wat er in je zit. Net als ik elke beweging die je maakt. Wat zeg je? Ik denk dat we iets hebben om over te praten. Ik heb mezelf in de nesten gewerkt omdat ik van je hou. Ik geef het niet op, want ik hou zoveel van je. Toen ik dacht dat ik degene was die een moeilijke tijd had... Ik voel me niet slecht als ik jou zie. Iedereen gaat wel eens neer. Geef alles aan de duivels in je. Ik moet gewoon je mond open doen. en laat de woorden eruit komen. En zeg vaarwel tegen de duivels in je. Ik heb mezelf in deze puinhoop gewerkt omdat ik van je hou. Ik geef het niet op, want ik hou zoveel van je.