Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rasmus Songtekst: livin’ in a world without you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rasmus - livin’ in a world without you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van livin’ in a world without you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals livin’ in a world without you .

Origineel

It's hard to believe that it came to this You paralysed my body with a poisoned kiss For fourty days and nights I was chained to your bed You thought that was the end of the story Something inside me called freedom came alive Livin' in a world without you You told me, "My darling Without me, you're nothing" You taught me, to look in your eyes And fed me, your sweet lies Suddenly someone was there in the window Looking outside at the sky that had never been blue Oh oh oh oh There's a world without you I see the light Livin' in a world without you Oh oh oh oh There is hope to guide me I will survive Livin' in a world without you It's hard to believe that it came to this You paralysed my body with a poisoned kiss For fourty days and nights I was chained to your bed You thought that was the end of the story Then something inside me called freedom came alive Livin' in a world without you You put me, together Then trashed me, for pleasure You used me, again and again Abused me, confused me Suddenly naked, I run through your garden Right through the gates of the past and I'm finally free Oh oh oh oh There's a world without you I see the light Livin' in a world without you Oh oh oh oh There is hope to guide me I will survive Livin' in a world without you It's hard to believe that it came to this You paralysed my body with a poisoned kiss (Livin' in a world without you) For fourty days and nights I was chained to your bed You thought that was the end of the story Something inside me called freedom came alive Livin' in a world without you It's hard to believe that it came to this You paralysed my body with a poisoned kiss For fourty days and nights I was chained to your bed You thought that was the end of the story Something inside me called freedom came alive Livin' in a world without you Oh oh oh oh There's a world without you I see the light Livin' in a world without you Oh oh oh oh There is hope to guide me I will survive Livin' in a world without you Livin' in a world without you Livin' in a world without you Livin' in a world without you Livin' in a world without you

 

Vertaling

Het is moeilijk te geloven dat het zover gekomen is Je verlamde mijn lichaam met een vergiftigde kus Veertig dagen en nachten was ik geketend aan je bed. Je dacht dat dit het einde van het verhaal was. Iets in mij genaamd vrijheid kwam tot leven Levend in een wereld zonder jou You told me, "My darling Without me, you're nothing" Je leerde me in je ogen te kijken En voedde me, je zoete leugens Plotseling stond daar iemand voor het raam Naar buiten kijkend naar de lucht die nooit blauw was geweest Oh oh oh oh There's a world without you I see the light Leven in een wereld zonder jou Oh oh oh oh Er is hoop om me te leiden Ik zal overleven Levend in een wereld zonder jou Het is moeilijk te geloven dat het zover gekomen is Je verlamde mijn lichaam met een vergiftigde kus Veertig dagen en nachten was ik geketend aan jouw bed Je dacht dat dat het einde van het verhaal was Toen kwam er iets in me tot leven dat vrijheid heette Leven in een wereld zonder jou You put me, together Toen maakte je me kapot, voor je plezier Je gebruikte me, opnieuw en opnieuw Misbruikte me, verwarde me Plotseling naakt, ren ik door je tuin Dwars door de poorten van het verleden en ik ben eindelijk vrij Oh oh oh oh There's a world without you I see the light Levend in een wereld zonder jou Oh oh oh oh Er is hoop om me te leiden Ik zal overleven Levend in een wereld zonder jou Het is moeilijk te geloven dat het zover gekomen is Je verlamde mijn lichaam met een vergiftigde kus (Leven in een wereld zonder jou) Veertig dagen en nachten was ik geketend aan je bed Je dacht dat dat het einde van het verhaal was Iets in mij genaamd vrijheid kwam tot leven Leven in een wereld zonder jou Het is moeilijk te geloven dat het zover gekomen is Je verlamde mijn lichaam met een vergiftigde kus Veertig dagen en nachten was ik geketend aan jouw bed Je dacht dat dit het einde van het verhaal was Iets in mij genaamd vrijheid kwam tot leven Leven in een wereld zonder jou Oh oh oh oh There's a world without you I see the light Leven in een wereld zonder jou Oh oh oh oh Er is hoop om me te leiden Ik zal overleven Leven in een wereld zonder jou Livin' in a world without you Livin' in a world without you Livin' in a world without you Livin' in a world without you