Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rasmus Songtekst: myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rasmus - myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals myself .

Origineel

I have always been different I like to be,. but every time they got something to say to me.. One day I had to be, I made a different me,. but got trouble next day I went school, you see.. Two big fellows, which don't much about like in me,. put me in to the games where I don't wanna be.. In other words no one don't like me there.. Sometimes I really care, I can't be myself.. Then one day I didn't meet the chosen one,. I took a gun, party's just begun.. Inside of me there still lives a part of me,. it put me back to the Earth, where I belong to be.. I get along well with this feeling in my mind,. if I should say something, I would say nothing. 'cause I'll kiss my only friend what I've got, ever had. but still I can't ..I can't be myself.. . I'm gonna the way I wanna be,. nobody wanna talk with me, no.. Do I have to be or let my feelings free?. Take a look at me, the way I wanna be.. I made decisions right, my feelings came from inside,. I took a drug ride, I felt part of me died.. My life turned from that good to that very bad,. there were only me, my pipe and those drugs I had.. One day I just will be, I'm gonna be real me,. I think I cannot be, I can't be myself!.

 

Vertaling

Ik ben altijd al anders geweest, ik was graag anders, maar elke keer hadden ze iets tegen me te zeggen... Op een dag moest ik anders zijn, maar kreeg problemen. De volgende dag ging ik naar school, zie je. Twee grote kerels, die me niet mochten, stopten me in een spel waar ik niet wilde zijn. Met andere woorden, niemand mag me daar. Soms kan het me echt schelen, ik kan mezelf niet zijn... Op een dag ontmoette ik de uitverkorene niet... Ik nam een pistool, het feest was net begonnen... Binnenin mij leeft nog steeds een deel van mij. Het bracht me terug naar de Aarde, waar ik thuishoor te zijn. Ik kan goed overweg met dit gevoel in mijn hoofd. Als ik iets zou moeten zeggen, zou ik niets zeggen. Want ik kus mijn enige vriend die ik ooit gehad heb. Maar toch kan ik mezelf niet zijn... Ik ga zoals ik wil zijn. Niemand wil met me praten. Moet ik dat zijn of moet ik mijn gevoelens de vrije loop laten? Kijk eens naar mij, zoals ik wil zijn. Ik nam de juiste beslissingen, mijn gevoelens kwamen van binnenuit. Ik nam een drug ritje, ik voelde een deel van mij sterven... Mijn leven veranderde van zo goed in zo slecht. Ik was alleen, mijn pijp en de drugs die ik had. Op een dag zal ik gewoon zijn, ik zal de echte ik zijn. Ik denk dat ik dat niet kan zijn, ik kan mezelf niet zijn!.