Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rasmus Songtekst: open my eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rasmus - open my eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open my eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open my eyes .

Origineel

Fear is like a tree. That grows inside of me silently. And you could be my blood. And be a part of me secretly. I´ve lost a war. I´ve lost a fight. I´ve killed a man. Wasted a life. Open my eyes, let me see you. And blow this blinding darkness away. Open my eyes, let me find you. Give me a sign. Hate is like a ghost. That lives inside of me, I plead. For you to be my guide. To be the feeder of my need. I´ve lost a war. I´ve lost a fight. I´ve killed a man. Wasted a life. Open my eyes, let me see you. And blow this blinding darkness away. Open my eyes, let me find you. Give me a sign. Take my word and fold me in. Free the soul behind the sin. The endless dark will be the death. Of my senses. Take my heart and hold it in. Open my eyes, let me see you. And blow this blinding darkness away. Open my eyes.... Open my eyes, let me see you. And blow this blinding darkness away. Open my eyes.... Give me a sign

 

Vertaling

Angst is als een boom. Die groeit stilletjes in mij. En jij zou mijn bloed kunnen zijn. En in het geheim een deel van me zijn. Ik heb een oorlog verloren. Ik heb een gevecht verloren. Ik heb een man gedood. Een leven verspild. Open mijn ogen, laat me je zien. En blaas deze verblindende duisternis weg. Open mijn ogen, laat me je vinden. Geef me een teken. Haat is als een geest. Dat binnen in mij leeft, ik smeek het. Dat jij mijn gids bent. Om de voedster van mijn nood te zijn. Ik heb een oorlog verloren. Ik heb een gevecht verloren. Ik heb een man gedood. Een leven verspild. Open mijn ogen, laat me je zien. En blaas deze verblindende duisternis weg. Open mijn ogen, laat me je vinden. Geef me een teken. Neem mijn woord en vouw me in. Bevrijd de ziel achter de zonde. De eindeloze duisternis zal de dood zijn. Van mijn zintuigen. Neem mijn hart en houd het in. Open mijn ogen, laat me u zien. En blaas deze verblindende duisternis weg. Open mijn ogen .... Open mijn ogen, laat me je zien. En blaas deze verblindende duisternis weg. Open mijn ogen.... Geef me een teken.