Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rasmus Songtekst: open my eyes (acoustic)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rasmus - open my eyes (acoustic) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open my eyes (acoustic)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open my eyes (acoustic) .

Origineel

Fear is like a tree That grows inside of me silently And you could be my blood And be a part of me secretly I’ve lost a war I’ve lost a fight I’ve killed a man Wasted a life Open my eyes, let me see you And blow this blinding darkness away Open my eyes, let me find you Give me a sign Hate is like a ghost That lives inside of me, I plead For you to be my guide To be the feeder of my need I’ve lost a war I’ve lost a fight I’ve killed a man Wasted a life Open my eyes, let me see you And blow this blinding darkness away Open my eyes, let me find you Give me a sign Take my word and fold me in Free the soul behind the sin The endless dark will be the death of my senses Take my heart and hold it in Kill the beast under my skin The endless dark will be the death of my senses Open my eyes, let me see you And blow this blinding darkness away Open my eyes Open my eyes, let me see you And blow this blinding darkness away Open my eyes.....

 

Vertaling

Angst is als een boom Die stilletjes in me groeit En jij zou mijn bloed kunnen zijn En in het geheim een deel van mij zijn Ik heb een oorlog verloren Ik heb een gevecht verloren I've killed a man Verspilde een leven Open mijn ogen, laat me je zien En blaas deze verblindende duisternis weg Open mijn ogen, laat me je vinden Geef me een teken. Haat is als een geest Dat binnen in mij leeft, ik smeek dat jij mijn gids bent Om de voedster van mijn behoefte te zijn Ik heb een oorlog verloren Ik heb een gevecht verloren Ik heb een man gedood Een leven verspild Open mijn ogen, laat me je zien En blaas deze verblindende duisternis weg Open mijn ogen, laat me je vinden Geef me een teken. Neem mijn woord en vouw me naar binnen Bevrijd de ziel achter de zonde De eindeloze duisternis zal de dood van mijn zintuigen zijn Neem mijn hart en houd het binnen Dood het beest onder mijn huid Het eindeloze donker zal de dood van mijn zintuigen zijn Open mijn ogen, laat me je zien En blaas deze verblindende duisternis weg Open mijn ogen. Open mijn ogen, laat me je zien En blaas deze verblindende duisternis weg Open mijn ogen .....