Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rasmus Songtekst: outflow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rasmus - outflow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outflow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outflow .

Origineel

You gotta be fine. if you one day wanna be mine. ´n´ give me satisfaction twice a day,. three, four, more, five.. You better, better have a body. which makes me sure I´m not gay.. You gotta give me all,. love me more,. knock every day at my door.. If you want me you gotta please me. If you want me you gotta.... Hey, I want you to adore me. again ´n´ again, when I feel allright.. Outflow.. You gotta be hot,. something like you´re not,. ´n´ beg me under my window twice a day,. three, four, more, five.. You better, better have a body. which makes me sure I´m not gay.. You gotta give me all, love me more - stop.. Is it too much to ask?.

 

Vertaling

Je moet het goed doen. Als je op een dag de mijne wilt zijn. Geef me geen twee keer per dag bevrediging. Drie, vier, meer, vijf... Je kunt maar beter een lichaam hebben, zodat ik zeker weet dat ik geen homo ben. Je moet me alles geven, meer van me houden, elke dag op mijn deur kloppen... Als je me wilt, moet je me plezieren. Als je me wil moet je .... Hé, ik wil dat je me aanbid. Steeds weer, als ik me goed voel... Uitvloeien.. Je moet heet zijn. Zoiets als jij niet bent. Je moet me twee keer per dag onder m'n raam smeken. Drie, vier, meer, vijf... Je kunt maar beter een lichaam hebben, zodat ik zeker weet dat ik geen homo ben. Je moet me alles geven, meer van me houden. Stop. Is het te veel gevraagd?