Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the residents Songtekst: death in barstow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the residents - death in barstow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van death in barstow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the residents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the residents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals death in barstow .

Origineel

Once I went to Barstow Then I went to bed First my friend was with me Then my friend was dead All his clothes were burned up And his thighs were red After all we've been through What more can be said? Once I went to Barstow Then I went to bed First my friend was with me Then my friend was dead All his thighs were burned up And his clothes were red After all we've been through What more can be said?

 

Vertaling

Ik ging eens naar Barstow Toen ging ik naar bed Eerst was mijn vriend bij me Toen was mijn vriend dood Al zijn kleren waren verbrand En zijn dijen waren rood Na alles wat we hebben meegemaakt Wat valt er nog meer te zeggen? Eens ging ik naar Barstow Toen ging ik naar bed Eerst was mijn vriend bij me Toen was mijn vriend dood Al zijn dijen waren verbrand En zijn kleren waren rood Na alles wat we hebben meegemaakt Wat kan er nog gezegd worden?