Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the residents Songtekst: i hate heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the residents - i hate heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i hate heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the residents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the residents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i hate heaven .

Origineel

I hate heaven! I hate it! I hate it! I hate heaven! I hate it! I hate it! My lover calls my teeth an invitation to my soul But he does not understand the depth of my black hole Fed by brothers basking in the season of the sick My love is like a deadly poison lying on my lips I feel the darkness of the doorway into my mothers room Every time they beat my body underneath the moon I hate heaven! I hate it! I hate it! I hate heaven! I hate it! I hate it!

 

Vertaling

Ik haat de hemel! Ik haat het! Ik haat het! Ik haat de hemel! Ik haat het! Ik haat het! Mijn minnaar noemt mijn tanden een uitnodiging naar mijn ziel Maar hij begrijpt de diepte van mijn zwarte gat niet Gevoed door broeders die zich koesteren in het seizoen van de zieken Mijn liefde is als een dodelijk gif dat op mijn lippen ligt Ik voel de duisternis van de deuropening naar mijn moeders kamer Elke keer als ze mijn lichaam onder de maan slaan Ik haat de hemel! Ik haat het! Ik haat het! Ik haat de hemel! Ik haat het! Ik haat het!