Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: connection

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - connection ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van connection? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals connection .

Origineel

Connection, I just can't make no Connection, but all I want to do, is to get back to you. Everything is going in the wrong direction The doctor wants to give me more injections Giving me shots for a thousand rare infections And I don't know if he'll let me go. Connection, I just can't make no Connection, but all I want to do, is to get back to you. My bags, they get a very close inspection I wonder why it is that they suspect 'em They're dying to add me to their collection And I don't know if they'll let me go. Connection, I just can't make no Connection, but all I want to do, is to get back to you.

 

Vertaling

Verbinding, ik kan gewoon geen Verbinding, maar alles wat ik wil doen, is om terug te komen naar jou. Alles gaat de verkeerde kant op De dokter wil me meer injecties geven Hij geeft me injecties voor duizend zeldzame infecties En ik weet niet of hij me zal laten gaan. Verbinding, ik kan het gewoon niet maken Verbinding, maar alles wat ik wil doen, is teruggaan naar jou. Mijn tassen, ze worden heel nauwkeurig geïnspecteerd Ik vraag me af waarom ze ze verdenken Ze willen me dolgraag aan hun collectie toevoegen En ik weet niet of ze me zullen laten gaan. Verbinding, ik kan het gewoon niet maken Verbinding, maar alles wat ik wil doen, is bij je terug te komen.