Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: empty heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - empty heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van empty heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals empty heart .

Origineel

A empty heart is like an empty life I said a empty heart is like a empty life Well, it makes you feel like you want to cry Like you want to cry Like you want to cry Well you've been my lover for a long long time Well you've been my lover for a long long time Well you left me all alone, and end my time I want my lover again I want my lover again I want my lover again I want it back again Yeah, a little stick Yeah, a little bit darling Take it down Take it down Yeah, take it down Come on back to me, baby Come on back to me, baby Come on Come on back to me And I'll show ya I'll show ya That a empty heart means a empty life Yeah an empty heart like a empty life Oh, it makes you feel like you want to die Like you want to die Like you want to die (I want to die)

 

Vertaling

Een leeg hart is als een leeg leven Ik zei een leeg hart is als een leeg leven Nou, het geeft je het gevoel dat je wilt huilen Alsof je wilt huilen Alsof je wilt huilen Nou, je bent al heel lang mijn minnaar Je bent al heel lang mijn minnaar Nou je liet me helemaal alleen, en eindigde mijn tijd Ik wil mijn minnaar weer Ik wil mijn minnaar weer Ik wil mijn minnaar weer Ik wil het weer terug Yeah, a little stick Ja, een klein beetje schat Take it down Take it down Yeah, take it down Kom terug naar mij, baby Kom terug naar mij, baby Kom terug Kom terug naar mij And I'll show ya Ik zal je laten zien Dat een leeg hart een leeg leven betekent Ja, een leeg hart als een leeg leven Oh, het geeft je het gevoel dat je wilt sterven Alsof je wilt sterven Zoals je wilt sterven (ik wil sterven)