Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: god gave me everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - god gave me everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god gave me everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god gave me everything .

Origineel

You can see it in a clear blue sky. You can see it in a woman’s eyes. You can hear it in your baby’s cries. You can hear it in your lover’s sighs. You can touch it in a grain of sand. Yeah hold it right there. In the palm of your hand. Feel it ‘round you everyday. And hear what I’ve got to say. God gave me everything I want. Come on. I’ll give it all to you. God gave me everything I want. Come on. I’ll give it all to you. I saw it in the midnight sun. And I felt it in the race I won. And I hear it in the windy storm. And I feel it in the icy dawn. And I smell it in the wine I taste. And I see it in my father’s face. And I hear it in a symphony. And I feel it in the love. You show for me. Yeah. God gave me everything I want. Come on. I’ll give it all to you. God gave me everything I want. Come on. I’ll give it all to you. God gave me everything I want. I can’t stop can’t stop. I’m still looking now. God gave me everything I want. Oh come on. I’ll give it all to you. Crazy you said. It’s all in your head. God gave me everything I want. Come on. I’ll give it all to you. God gave me everything I want. Come on. I’ll give it all to you.

 

Vertaling

Je kunt het zien in een heldere blauwe lucht. Je kunt het zien in de ogen van een vrouw. Je kunt het horen in het gehuil van je baby. Je kunt het horen in de zuchten van je geliefde. Je kunt het aanraken in een korreltje zand. Ja, hou het daar maar vast. In de palm van je hand. Voel het elke dag om je heen. En luister naar wat ik te zeggen heb. God gaf me alles wat ik wil. Kom op. Ik zal het je allemaal geven. God gaf me alles wat ik wil. Kom op. Ik geef het je allemaal. Ik zag het in de middernachtzon. En ik voelde het in de race die ik won. En ik hoor het in de winderige storm. En ik voel het in de ijzige dageraad. En ik ruik het in de wijn die ik proef. En ik zie het in het gezicht van mijn vader. En ik hoor het in een symfonie. En ik voel het in de liefde. die je voor me toont. Ja. God gaf me alles wat ik wil. Kom op. Ik zal het je allemaal geven. God gaf me alles wat ik wil. Kom op. Ik zal alles aan je geven. God gaf me alles wat ik wil. Ik kan niet stoppen, ik kan niet stoppen. Ik ben nog steeds op zoek. God gaf me alles wat ik wil. Oh kom op. Ik zal het je allemaal geven. Gek zei je. Het zit allemaal in je hoofd. God gaf me alles wat ik wil. Kom op. Ik zal je alles geven. God gaf me alles wat ik wil. Kom op. Ik geef het allemaal aan jou.