Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: hand of fate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - hand of fate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hand of fate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hand of fate .

Origineel

The hand of fate is on me now It pick me up and knock me down I'm on the run, I'm prison bound The hand of fate is heavy now I killed a man, I'm highway bound The wheel of fortune keeps turning round Turning round, turning round I should have known it was a one horse town My sweet girl was once his wife He had papers the judge had signed The wind blew hard, it was stormy night He shot me once, but I shot him twice The hand of fate is on me now It pick me up and it kicked me right down Kicked me right down Kicked me right down I had to save her life Yeah, I gunned him twice Yeah, and I watched him die, watch out boy Yeah, I watched him die He was a barroom man, the violent kind He had no love for that gal of mine Then one day in a drinking bout He swore he'd throw me right of town The hand of fate is on me now I shot that man I put him underground I put him underground Yes I did I'm on the run, I hear the hounds My luck is up, my chips are down So goodbye baby, so long now Wish me luck, I'm going to need it child The hand of fate is on me now Yeah it's too late Too late baby, too late now The hand of fate is on me now The hand of fate is heavy now It pick you up and knock you down

 

Vertaling

De hand van het lot is nu op mij Het pakt me op en slaat me neer Ik ben op de vlucht, ik ben gebonden aan de gevangenis De hand van het lot is zwaar nu Ik doodde een man, ik ben gebonden aan de snelweg Het rad van fortuin blijft ronddraaien Turning round, turning round Ik had moeten weten dat het een één paard stad was Mijn lieve meid was ooit zijn vrouw Hij had papieren die de rechter had ondertekend De wind blies hard, het was een stormachtige nacht Hij schoot één keer op mij, maar ik schoot twee keer op hem De hand van het lot is nu op mij Het pakte me op en schopte me recht naar beneden Schopte me recht naar beneden Schopte me recht naar beneden Ik moest haar leven redden. Yeah, I gunned him twice Ja, en ik zag hem sterven, kijk uit jongen Ja, ik zag hem sterven Hij was een kroegbaas, het gewelddadige soort Hij had geen liefde voor dat meisje van mij Toen op een dag in een drinkbui Hij zwoer dat hij me uit de stad zou gooien De hand van het lot is nu op mij Ik schoot die man neer en stopte hem onder de grond. Ik heb hem onder de grond gestopt Ja, dat heb ik gedaan. Ik ben op de vlucht, ik hoor de honden Mijn geluk is op, mijn chips zijn naar beneden Dus vaarwel schatje, tot ziens Wens me geluk, ik zal het nodig hebben kind De hand van het lot is nu op mij Ja, het is te laat Te laat schat, te laat nu De hand van het lot is nu op mij De hand van het lot is nu zwaar Het pakt je op en slaat je neer