Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: i don't know why

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - i don't know why ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't know why? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't know why .

Origineel

I don't know why I love you, babe I don't know why I love you I don't know why I love you, baby But I love you, darlin', yes I do You always treat me like a fool You kick me when I'm down; that's your rule I don't know why I love you, baby But I love you When are you gonna stop your cheatin' ways? With another guy, you laugh in my face Just how long must I be disgraced? 'Cause I love you, baby I don't know I don't know why, babe I don't know I don't know why, baby, now I don't know why I love you, baby But I love you

 

Vertaling

Ik weet niet waarom ik van je hou, schat Ik weet niet waarom ik van je hou Ik weet niet waarom ik van je hou, schat Maar ik hou van je, schat, ja dat doe ik Je behandelt me altijd als een dwaas Je schopt me als ik lig, dat is jouw regel Ik weet niet waarom ik van je hou, schat Maar ik hou van je. Wanneer ga je stoppen met je vreemdgaan? Met een andere kerel, lach je me in mijn gezicht uit Hoe lang moet ik te schande gemaakt worden? 'Cause I love you, baby Ik weet niet... I don't knowwhy, babe I don't know I don't know why, baby, now Ik weet niet waarom ik van je hou, schatje Maar ik hou van je.