Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: i’m free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - i’m free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m free .

Origineel

[Verse 1] I'm free to do what I want any old time I'm free to do what I want any old time So love me, hold me Love me, hold me But I'm free any old time to get what I want [Verse 2] I'm free to sing my song, though it gets out of time I'm free to sing my song, though it gets out of time So love me, hold me Love me, hold me But I'm free any old time to get what I want Yeah [Refrain] Love me, hold me Love me, hold me And I'm free any old time to get what I want [Verse 3] I'm free to choose whom I please any old time I'm free to please whom I choose any old time So hold me, love me Love me, hold me I'm free any old time to get what I want, yes I am

 

Vertaling

[Verse 1] I'm free to do what I want any old time I'm free to do what I want any old time Dus hou van me, hou me vast Hou van me, hou me vast But I'm free any old time to get what I want [Verse 2] Ik ben vrij om mijn lied te zingen, ook al raakt het buiten de tijd I'm free to sing my song, though it gets out of time So love me, hold me Hou van me, hou me vast But I'm free any old time to get what I want Yeah [Refrein] Hou van me, hou me vast Hou van me, hou me vast And I'm free any old time to get what I want [Verse 3] Ik ben vrij om te kiezen wie ik wil Ik ben vrij om te kiezen wie ik wil, wanneer ik maar wil Dus hou me vast, hou van me Hou van me, hou me vast I'm free any old time to get what I want, yes I am