Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: memphis tennessee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - memphis tennessee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van memphis tennessee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals memphis tennessee .

Origineel

Long distance in formation, give me Memphis Tennessee Help me find the party trying to get in touch with me She could not leave her number, but I know who placed the call 'Cause my uncle took the message and he wrote it on the wall Help me, information, get in touch with my Marie She's the only one who'd phone me here from Memphis Tennessee Her home is on the south side, high up on a ridge Just a half a mile from the Mississippi Bridge Help me, information, more than that I cannot add Only that I miss her and all the fun we had But we were pulled apart because her mom did not agree And tore apart our happy home in Memphis Tennessee Last time I saw Marie she's waving me good-bye With hurry home drops on her cheek that trickled from her eye Try to put me through to her in Memphis Tennessee

 

Vertaling

Lange afstand in formatie, geef me Memphis Tennessee Help me de partij te vinden die probeert met me in contact te komen Ze kon haar nummer niet achterlaten, maar ik weet wie er gebeld heeft. Want mijn oom nam de boodschap op en schreef het op de muur. Help me, informatie, kom in contact met mijn Marie Zij is de enige die me hierheen zou bellen vanuit Memphis Tennessee Haar huis is aan de zuidkant, hoog op een heuvelrug Slechts een halve mijl van de Mississippi Bridge Help me, informatie, meer dan dat kan ik niet toevoegen Alleen dat ik haar mis en al het plezier dat we hadden Maar we werden uit elkaar getrokken omdat haar moeder het er niet mee eens was En ons gelukkige huis in Memphis Tennessee uit elkaar trok. De laatste keer dat ik Marie zag zwaaide ze me gedag Met gehaaste druppels op haar wang die uit haar oog druppelden Probeer me door te verbinden met haar in Memphis Tennessee