Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: that girl belongs to yesterday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - that girl belongs to yesterday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that girl belongs to yesterday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that girl belongs to yesterday .

Origineel

(Jagger/Richards). . Last night I needed you so bad. I was alone and feeling sad. But now that I recall, you left me after all. The only girl I've ever had. I never ever made you cry. No no, I didn't even try. You promised you'd be true, you said you'd love me too. My only girl told me a lie. Maybe there'll come a day, when I can smile and say. She used to be my girl. But now there's nothing left to say. She only wanted me for play. I learned my lesson fast, but now I know at last. That girl belongs to yesterday.

 

Vertaling

(Jagger/Richards). . Gisteravond had ik je zo hard nodig. Ik was alleen en voelde me verdrietig. Maar nu ik er aan denk, je hebt me toch verlaten. Het enige meisje dat ik ooit heb gehad. Ik heb je nooit aan het huilen gemaakt. Nee nee, ik heb het niet eens geprobeerd. Je beloofde dat je trouw zou zijn, je zei dat je ook van mij zou houden. Mijn enige meisje vertelde me een leugen. Misschien komt er een dag, dat ik kan lachen en zeggen. Ze was ooit mijn meisje. Maar nu is er niets meer te zeggen. Ze wilde me alleen om te spelen. Ik heb mijn lesje snel geleerd, maar nu weet ik het eindelijk. Dat meisje is van gisteren.