Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the rolling stones Songtekst: you got the silver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the rolling stones - you got the silver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you got the silver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the rolling stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the rolling stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you got the silver .

Origineel

Hey babe, what's in your eyes? I saw them flashing like airplane lights You fill my cup, babe, that's for sure I must come back For a little more You got my heart, you got my soul You got the silver you got the gold You got the diamonds, from the mine Well that's all right It'll buy some time Tell me, honey, what will I do When I'm hungry and thirsty too Feeling foolish and that's for sure Just waiting here At your kitchen door? Hey baby, what's in your eyes? Is that the diamonds from the mine? What's that laughing in your smile? I don't care, No, I don't care Oh babe, you got my soul You got the silver you got the gold If that's your love, it just made me blind I don't care No, that's no big surprise

 

Vertaling

Hé schat, wat zit er in je ogen? Ik zag ze flitsen als vliegtuiglichten Je vult mijn beker, schat, dat is zeker Ik moet terugkomen Voor een beetje meer Je hebt mijn hart, je hebt mijn ziel Je hebt het zilver, je hebt het goud Je hebt de diamanten, uit de mijn Nou, dat is in orde Het zal wat tijd geven Vertel me, schat, wat zal ik doen Als ik ook honger en dorst heb Ik voel me dwaas en dat is zeker Gewoon hier wachten Bij je keukendeur? Hé schatje, wat zit er in je ogen? Zijn dat de diamanten uit de mijn? Wat is dat lachen in je glimlach? Het kan me niet schelen, Nee, het kan me niet schelen Oh babe, je hebt mijn ziel Je hebt het zilver, je hebt het goud Als dat je liefde is, heeft het me blind gemaakt I don't care Nee, dat is geen grote verrassing