Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ronettes Songtekst: can't stay away from you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ronettes - can't stay away from you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can't stay away from you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ronettes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ronettes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can't stay away from you .

Origineel

Time flies. When you're having fun. I heard somebody say. But if all I've been is fun. Then baby let me go. Don't wanna be in your way. And I don't wanna be your second choice. Don't wanna be just your friend. You keep telling me that you're not in love. You wanna throw it all away. But I can't stay away form you. I don't wanna let you go. And though it's killing me that's true. There's just some things I can't control. Your love is slipping through my hands. And though I've heard it all before. I know you're telling me the truth. I know it's just no use. But I can't stay away from you. Hold on to every bit of hope, that's all I ever do. Hoping you might change your mind. And call me up to say how much you need me too. And though you're leaving me no other choice. Than to turn and walk away. Look over your shoulder, I'll be there. You can count on me to stay .... 'Cause I can't stay away from you. I don't wanna let you go. And though it's killing me that's true. There's just some things I can't control. Your love slipping through my hands. And though I've heard it all before. I know you're telling me the truth. I know it's just no use. But I can't stay away from you. I know you're telling me the truth. I know it's just no use. But I can't stay away from you.

 

Vertaling

De tijd vliegt. Als je plezier hebt. Ik hoorde iemand zeggen. Maar als ik alleen maar plezier heb gehad. Laat me dan gaan, schatje. Ik wil je niet in de weg staan. En ik wil niet je tweede keus zijn. Ik wil niet alleen je vriend zijn. Je blijft me vertellen dat je niet verliefd bent. Je wilt het allemaal weggooien. Maar ik kan niet bij je wegblijven. Ik wil je niet laten gaan. En hoewel ik er kapot van ben, is dat waar. Er zijn gewoon dingen die ik niet kan beheersen. Jouw liefde glipt door mijn handen. En hoewel ik het allemaal al eerder heb gehoord. Ik weet dat je me de waarheid vertelt. Ik weet dat het gewoon geen zin heeft. Maar ik kan niet bij je wegblijven. Ik hou me vast aan elk beetje hoop, dat is alles wat ik doe. Hopend dat je misschien van gedachten verandert. En me belt om te zeggen hoe hard je me ook nodig hebt. En hoewel je me geen andere keus laat. Dan om te draaien en weg te lopen. Kijk over je schouder, ik zal er zijn. Je kan op me rekenen op .... Want ik kan niet bij je wegblijven. Ik wil je niet laten gaan. En hoewel ik er kapot van ben, is dat waar. Er zijn gewoon dingen die ik niet kan beheersen. Jouw liefde glipt door mijn handen. En hoewel ik het allemaal al eerder heb gehoord. Ik weet dat je me de waarheid vertelt. Ik weet dat het gewoon geen zin heeft. Maar ik kan niet bij je wegblijven. Ik weet dat je me de waarheid vertelt. Ik weet dat het gewoon geen zin heeft. Maar ik kan niet bij je wegblijven.