Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the roots Songtekst: we got you (extended version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the roots - we got you (extended version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we got you (extended version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the roots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the roots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we got you (extended version) .

Origineel

[Intro] 1, 2, 3, and... [Chorus: Jaguar Wright] If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where I been and who I saw or What club I went to with my homies Baby, don't worry, you know that you got me

 

Vertaling

[Intro] 1, 2, 3, en... [Chorus: Jaguar Wright] Als je je zorgen maakt over waar ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn homies Baby, maak je geen zorgen, je weet dat je me hebt If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, maak je geen zorgen, je weet dat je me hebt If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, maak je geen zorgen, je weet dat je me hebt If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, maak je geen zorgen, je weet dat je me hebt If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, maak je geen zorgen, je weet dat je me hebt If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, maak je geen zorgen, je weet dat je me hebt If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, don't worry, you know that you got me If you were worried 'bout where ik geweest ben en wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby, don't worry, you know that you got me