Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the royal guardsmen Songtekst: bottle of wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the royal guardsmen - bottle of wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bottle of wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the royal guardsmen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the royal guardsmen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bottle of wine .

Origineel

Ramblin' around this dirty old town Singin' for nickels and dimes Times getting rough I ain't got enough To buy me a bottle of wine Bottle of wine, fruit of the vine When you gonna let me get sober Leave me along, let me go home I wann'a go back and start over Little hotel, older than Hell Cold and as dark as a mine Blanket so thin, I lie there and grin Buy me little bottle of wine Bottle of wine, fruit of the vine When you gonna let me get sober Leave me along, let me go home I wann'a go back and start over Aches in my head, bugs in my bed Pants so old that they shine Out on the street, tell the people I meet Won'ch buy me a bottle of wine Bottle of wine, fruit of the vine When you gonna let me get sober Leave me along, let me go home I wann'a go back and start over Teacher must teach, and the preacher must preach Miner must dig in the mine I ride the rods, trusting in God And hugging my bottle of wine Bottle of wine, fruit of the vine When you gonna let me get sober Leave me along, let me go home I wann'a go back and start over

 

Vertaling

Zwervend door deze vieze oude stad Singin' for nickels and dimes Times getting rough I ain't got enough om een fles wijn voor me te kopen Fles wijn, fruit van de wijnstok Wanneer laat je me nuchter worden Laat me met rust, laat me naar huis gaan Ik wil teruggaan en opnieuw beginnen Klein hotel, ouder dan de hel Koud en zo donker als een mijn. Dekentje zo dun, ik lig daar en grijns Koop een flesje wijn voor me Fles wijn, fruit van de wijnstok Wanneer laat je me nuchter worden Laat me met rust, laat me naar huis gaan Ik wil teruggaan en opnieuw beginnen Pijn in mijn hoofd, insecten in mijn bed Pants so old that they shine Op straat, vertel de mensen die ik ontmoet dat ze geen fles wijn voor me kopen Een fles wijn, fruit van de wijnstok Wanneer laat je me nuchter worden Laat me met rust, laat me naar huis gaan Ik wil teruggaan en opnieuw beginnen Leraar moet onderwijzen, en de prediker moet preken Mijnwerker moet in de mijn graven Ik rijd op de staven, vertrouwend op God En omhels mijn fles wijn Fles wijn, vrucht van de wijnstok When you gonna let me get sober Laat me met rust, laat me naar huis gaan Ik wil teruggaan en opnieuw beginnen