Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Rubettes Songtekst: Sugar baby love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Rubettes - Sugar baby love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sugar baby love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Rubettes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Rubettes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sugar baby love .

Origineel

Sugar baby love
Sugar baby love
I didn't mean to make you blue
Sugar baby love
Sugar baby love
I didn't mean to hurt you

All lovers make the same mistake
Yes, they do
Yes, all lovers make
Make the same mistake
Cause me and you

Sugar baby love
Sugar baby love
I didn't mean to make you blue
Sugar baby love
Sugar baby love
I didn't mean to hurt you

People, take my advice
If you love someone
Don't think twice

Love you baby love
Sugar baby love
Love her anyway
Love her everyday

 

Vertaling

Zoete liefste
Zoete liefste
Ik wou je niet triest maken
Zoete liefste
Zoete liefste
Ik wou je geen pijn doen

Alle geliefden maken dezelfde fout
Ja, dat doen ze
Ja, alle geliefden
Maken dezelfde fout
Want ik en jij

Zoete liefste
Zoete liefste
Ik wou je niet triest maken
Zoete liefste
Zoete liefste
Ik wou je geen pijn doen

Mensen, neem mijn advies
Als je van iemand houdt
Denk dan geen twee keer na

Ik hou van je, liefste
Zoete liefste
Ik hou hoe dan ook van haar
Ik hou elke dag van haar