Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the saints Songtekst: a minor aversion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the saints - a minor aversion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a minor aversion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the saints! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the saints en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a minor aversion .

Origineel

I've taken all I can I'm not gonna stand here And be walked on no more 'Cause I don't need you These days your facts They don't mean a thing, no And you think I'm gonna walk that line Believe your lies all of the time But you don't make me your fool anymore I've waited so long You kept me here With all the lies you told And you think that I Will stay the same Yeah, you think you got me But don't you know this thing can't last And don't you know that time will pass These dreams are not your own anymore I've been waitin' for too long I've been watchin', honey, I ain't wrong I'm not waitin' anymore, no, no Not anymore I've taken all I can I'm not gonna stand here And be walked on no more 'Cause I don't need you These days your facts They don't mean a thing, no And you think I'm gonna walk that line Believe your lies all of the time But you don't make me your fool anymore I've been waitin' for too long I've been watchin', honey, I ain't wrong I'm not waitin' anymore, no, no I've been waitin' for too long I've been watchin', honey, I ain't wrong I'm not waitin' anymore, no, no I said not anymore

 

Vertaling

Ik heb alles genomen wat ik kon. Ik blijf hier niet staan en niet meer over me heen laten lopen 'Cause I don't need you Deze dagen zijn je feiten Ze betekenen niets, nee En jij denkt dat ik die lijn ga volgen Geloof je leugens de hele tijd Maar je zet me niet meer voor schut Ik heb zo lang gewacht You kept me here Met al die leugens die je vertelde En je denkt dat ik hetzelfde zal blijven Ja, je denkt dat je me hebt Maar weet je niet dat dit ding niet kan blijven duren En weet je niet dat de tijd zal verstrijken Deze dromen zijn niet meer van jou Ik wacht al te lang. Ik heb toegekeken, schat, ik heb me niet vergist Ik wacht niet meer, nee, nee Niet meer. I've took all I can Ik blijf hier niet staan And be walked on no more 'Cause I don't need you Deze dagen zijn je feiten Ze betekenen niets, nee En jij denkt dat ik die lijn ga volgen Geloof je leugens de hele tijd Maar je zet me niet meer voor schut Ik wacht al te lang Ik heb toegekeken, schat, ik heb me niet vergist Ik wacht niet meer, nee, nee Ik wacht al te lang Ik heb zitten kijken, schat, Ik heb het niet verkeerd Ik wacht niet meer, nee, nee Ik zei niet meer