Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the saints Songtekst: save me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the saints - save me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the saints! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the saints en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save me .

Origineel

Save me I want you to save me I said, save me I want you to save me right now Promised myself that was the first romance I don't give ya no second chance It's safe to say that you're sure to find The closer I get to you, babe, I'm goin' out my mind I said, save me I want you to save me I said, save me Come on, save me right now Those who love always give the most We're cryin' together now from coast to coast Love leaves you cold and hurt inside These ills of mine, they are justified I said, save me I want you to save me I said, save me Come on, save me right now Yeah, yeah, yeah, yeah You always sayin' that you needed me But, honey, you abused my love You set me free but you didn't mean it now Somebody better help me, this gal's going so make me I said, save me I want you to save me I said, save me I think you better save me right now Call in the Caped Crusader, Green Hornet too I'm in so much trouble I don't know what to do If you think a thing about me, save me Don't you know, little girl, that I'm, I'm beggin' you To save me I said I want you to save me I said, save me I want you to save me right now Yeah, yeah, yeah I said, save me Save me Save me Save me Save me Save me Save me Yeah, yeah, yeah, yeah

 

Vertaling

Red mij. Ik wil dat je me redt Ik zei, red me Ik wil dat je me nu meteen redt Beloofde mezelf dat was de eerste romance Ik geef je geen tweede kans Het is veilig om te zeggen dat je zeker zult vinden Hoe dichter ik bij je kom, schat, ik ga uit mijn dak Ik zei, red me Ik wil dat je me redt Ik zei, red me Kom op, red me nu meteen Zij die liefhebben geven altijd het meest We huilen nu samen van kust tot kust Liefde laat je koud en gekwetst van binnen Deze kwalen van mij, ze zijn gerechtvaardigd Ik zei, red me Ik wil dat je me redt Ik zei, red me Kom op, red me nu meteen Ja, ja, ja, ja Je zei altijd dat je me nodig had Maar, schat, je misbruikte mijn liefde Je hebt me bevrijd, maar je meende het nu niet Iemand kan me beter helpen, dit meisje gaat me zo maken Ik zei, red me Ik wil dat je me redt Ik zei, red me Ik denk dat je me beter nu kunt redden Bel de Caped Crusader, Green Hornet ook Ik zit in zoveel problemen dat ik niet weet wat ik moet doen Als je ook maar iets aan me denkt, red me dan Weet je niet, kleine meid, dat ik, ik smeek je om me te redden Ik zei dat ik wil dat je me redt Ik zei, red me Ik wil dat je me nu meteen redt Ja, ja, ja. Ik zei, red me Red me Red me Red me Red mij Red mij Red mij Ja, ja, ja, ja