Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Schript Songtekst: If You Could See Me Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Schript - If You Could See Me Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If You Could See Me Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Schript! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Schript en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If You Could See Me Now .

Origineel

It was February fourteen, Valentine's DayThe roses came, but they took you awayTattooed on my arm is a charm to disarm all the harmGotta keep myself calm but the truth is you're goneAnd I'll never get to show you these songsDad, you should see the tours that I'm on, I see you standing there next to MomAlways singing along, yeah arm in armAnd there are days when I'm losing my faithBecause the man wasn't good he was greatHe'd say music was the home for your painAnd explain, I was young, he would say"Take that rage, put it on a pageTake the page to the stageBlow the roof off the place"I'm tryna make you proudDo everything you didI hope you're up there with GodSaying that's my kidI still look for your face in the crowdOh if you could see me now(Oh if you could see me now)Would you stand in disgrace or take a bowOh if you could see me now(Oh if you could see me now)If you could see me now would you recognise meWould you pat me on the back or would you criticise meWould you follow every line on my tear stained facePut your hand on a heart that's was coldAs the day you were taken awayI know it's been awhile but I could see you clear as dayRight now, I wish I could hear you sayI drink too much and I smoke too much dutchBut if you can't see me now that shit's a mustYou used to say I won't know I will until it cost meLike I won't know real love till I've loved then I've lost itAnd if you've lost a sister, someone's lost a momAnd if you've lost a dad, then someone's lost a sonAnd they're all missing now, and they're all missing nowSo if you get a second to look down at me nowMum, Dad, I'm just missing you nowI still look for your face in the crowdOh if you could see me nowWould you stand in disgrace or take a bow?Oh if you could see me nowOh... Oh... Would you call me a saint or a sinner?Would you love me a loser or winner?Oh... Oh... When I see my face in the mirrorWe look so alike that it makes me shiverI still look for your face in the crowdOh if you could see me nowWould you stand in disgrace or take a bow?Oh if you could see me nowI still look for your face in the crowdOh if you could see me nowWould you stand in disgrace or take a bow?Oh if you could see me nowOh... You could see, you could see me now(You could see, you could see me now)

 

Vertaling

Het was februari veertien, Valentijnsdag DayThe rozen kwam, maar ze namen je awayTattooed op mijn arm is een charme te ontwapenen alle harmGotta houd me rustig, maar de waarheid is dat je goneAnd ik nooit aan te tonen u deze songsDad, moet u zie de tours die ik op, ik zie je daar staan ​​naast MomAlways mee te zingen, ja arm in Armand zijn er dagen dat ik mijn faithBecause het verliezen van de man was niet goed hij was greatHe'd zeggen muziek was het huis voor uw painAnd uitleggen, ik jong was, zou hij zeggen: "Neemdie woede, zet het op een pageTake de pagina om de stageBlow het dak van de plaats "Ik ben tryna je proudDo alles wat je Didi hopen dat je er bent met GodSaying dat is mijn KIDI nog steeds voor je gezicht kijk in de crowdOh als je kon nu zien me (Oh als je me nu konden zien) Zou je in schande of een bowOh als je me nu konden zien (Oh als je me nu konden zien) Als je kon zien me nu zou je herkennen meWould je pat me op de rug of wil je bekritiseren meWould je elke regel te volgen op mijn tranen bevlektefacePut je hand op een hart dat is was coldAs de dag dat je genomen awayI weet dat het is alweer een tijdje, maar ik kon zien dat u duidelijk dayRight nu, ik wou dat ik je kon horen sayI drinkt te veel en ik rook te veel dutchBut als je niet kunt zie me nu die shit is een mustYou gebruikt om te zeggen ik zal het niet weten zal ik tot het kost Melike zal ik niet echte liefde kennen tot ik toen hield ik heb verloren itAnd als je hebt verloren een zuster, iemand verloren Momand als je hebt verloren een vader, dan iemand verloren sonAnd ze alle ontbrekende nu, en ze zijnalle ontbrekende nowSo als je een seconde om neer te kijken op me nowMum, pap, ik ben gewoon missing u nowI nog steeds voor je gezicht kijk in de crowdOh als je kon zien me nowWould je in schande of neem een ​​boog? Oh als je kon me zien nowOh ... Oh ... Zou je me een heilige of een zondaar? Zou je van me houdt een verliezer of winnaar? Oh ... Oh ... Toen ik mijn gezicht in de mirrorWe blik zo sterk op elkaar dat het maakt me shiverI nog steeds op zoek naar je gezicht in de crowdOh als je kon zien me nowWould je in schande of neem een ​​boog? Oh alsje kon zien me nowI nog steeds voor je gezicht kijk in de crowdOh als je kon zien me nowWould je in schande of neem een ​​boog? Oh als je kon zien me nowOh ... Je kon zien, kon je me nu zien (Je kon zien, kun je nu zien me)