Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Scientist Songtekst: Coldplay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Scientist - Coldplay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Coldplay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Scientist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Scientist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Coldplay .

Origineel

Home » Artiesten » C » Coldplay » Songtekst Printen Videoclip Wijzigen Coldplay - The Scientist Come up to meet you, tell you I'm sorry You don't know how lovely you are. I had to find you, tell you I need you, Tell you I set you apart. Tell me your secrets and ask me your questions, Oh lets go back to the start. Running in circles, Comin' in tails Heads on a science apart. Nobody said it was easy, It's such a shame for us to part. Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard. Oh take me back to the start. I was just guessin' at numbers and figures, Pulling the puzzles apart. Questions of science, science and progress Do not speak as loud as my heart. And tell me you love me, come back and haunt me Oh and I rush to the start. Runnin' in circles, Chasin' tails Comin' back as we are Nobody said it was easy, Oh it's such a shame for us to part. Nobody said it was easy, No one ever said it would be so hard. I'm goin' back to the start.

 

Vertaling

Home »Artiesten» C »Coldplay» Songtekst Printen Videoclip Wijzigen Coldplay - The Scientist Komen om je te ontmoeten, je vertellen het spijt me Je weet niet hoe mooi je bent. Ik moest je vinden, je te vertellen Ik heb je nodig, Vertel je ik je uit elkaar. Vertel me je geheimen en vraagt ​​me je vragen, Oh laat gaan terug naar de start. Lopen in cirkels, Comin 'in staarten Heads op wetenschap elkaar. Niemand zei dat het gemakkelijk was, Het is een schande voor ons om deel. Niemand zei dat het gemakkelijk was, Niemand heeft ooit gezegd datzou dit moeilijk zijn. Oh neem me terug naar het begin. Ik was net guessin 'bij getallen en cijfers, Trekken de puzzels uit elkaar. Vragen van de wetenschap, de wetenschap en de vooruitgang Niet zo luid als mijn hart spreken. En vertel me je van me houdt, kom terug en me achtervolgen Oh en ik rush naar de start. Runnin 'in cirkels, Chasin' staarten Comin 'terug zoals we zijn Niemand zei dat het gemakkelijk was, Oh het is een schande voor ons om deel. Niemand zei dat het gemakkelijk was, Niemand heeft ooit gezegd dat het zo moeilijk zou zijn. Ik ga terug naar de start.