Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Scorpions Songtekst: Send Me A Angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Scorpions - Send Me A Angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Send Me A Angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Scorpions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Scorpions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Send Me A Angel .

Origineel

The wise man said just walk this way To the dawn of the light The wind will blow into your face As the years pass you by Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and you will find Passage out of the dark Here I Am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the Thorns Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star The wise man said just raise your hand And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close you're eyes and you will find The way out of the dark Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star

 

Vertaling

De wijze man zei gewoon lopen op deze manier Om de dageraad van het licht De wind blaast in je gezicht Naarmate de jaren aan je voorbij gaan Hoor die stem van diep van binnen Het is de roep van je hart Sluit je ogen en je zult vinden Passage uit het donker Here I Am Stuurt u mij een engel Hier ben ik In het land van de Morgenster De wijze man zei net vinden uw plaats In het oog van de storm Zoek de rozen langs de weg Gewoon oppassen voor de Doornen Hier ben ik Stuurt u mij een engel Hier ben ik In het land van de Morgenster De wijze man zei gewoon je hand opsteken En uit te reiken voor de ban Vind de deur naar het beloofde land Gewoon in jezelf geloven Hoor die stem van diep van binnen Het is de roep van je hart Sluit je ogen en je zult vinden De uitweg uit het donker Hier ben ik Stuurt u mij een engel Hier ben ik In het land van de Morgenster Hier ben ik Stuurt u mij een engel Hier ben ik In het land van de Morgenster