Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Scriipt Songtekst: If You Could Se Me Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Scriipt - If You Could Se Me Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If You Could Se Me Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Scriipt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Scriipt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If You Could Se Me Now .

Origineel

It was February 14th, Valentine's Day The roses came but they took you away Tattooed on my arm is the charm to disarm all the harm Gotta keep myself calm, but the truth is you're gone And I never get to show you these songs Dad you should see the tours that I'm on I see you standing there next to mom, both singing along, yeah on and on And everyday is when I'm loosing my faith Because the man wasn't good he was great He'd say music is the home for your pain And explain I was young he would say Take that rage Put it on a Page Take the page to the stage Blow the roof off the place I'm trying to make you proud Do everything you did I hope you're up there with God saying that's my kid I still look for your face in the crowd Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) Would you stand in disgrace or take a bow Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) (Oh, if you could see me now) If you could see me now, would you recognize me Would you pat me on the back or would you criticize me Would you follow every line on my tear-stained face Put your hand on a heart that was cold as the day you where taken away I know it's been a while, but I can see you clear as day Right now I wish I could hear you say I drink too much and I smoke too much dust But if you can't see me now that shit's a must You used to say I won't know it until it crossed me I could wan't no real love until I've loved and I've lost it So if you've lost a sister, someone lost a mom And if you lost a dad, then someone lost a son And they're all missing now, yeah they're all missing now So if you get a second to look at me now Mom, dad I'm just missing you now I still look for your face in the crowd Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) If you could see me now Would you stand in disgrace or take a bow Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) Would you call me a saint or sinner? Would you love me and lose no winner? When I see my face in the mirror We look so alike that it makes me shiver I still look for your face in the crowd Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) Would you stand in disgrace or take a bow Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) I still look for your face in the crowd Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now) Would you stand in disgrace or take a bow Oh, if you could see me now (Oh, if you could see me now)

 

Vertaling

Het was 14 februari, Valentijnsdag De rozen kwamen, maar ze namen je weg Getatoeëerd op mijn arm is de charme om alle schade te ontwapenen Gotta houd me rustig, maar de waarheid is dat je weg bent En ik nooit aan te tonen u deze nummers Papa ziet u de tours die ik op Ik zie je daar staan ​​naast moeder, beiden mee te zingen, ja op en op En elke dag is als ik verlies mijn geloof Omdat de man was niet goed hij was groot Hij had muziek is de thuisbasis zeggen voor uw pijn En uit te leggen Ik was jong hij zouzeggen Neem dat woede Zet het op een pagina Neem de pagina naar het podium Blaas het dak van de plaats Ik probeer je trots maken Doe alles wat je deed Ik hoop dat je er met God te zeggen dat is mijn kind Ik heb nog steeds op zoek naar je gezicht in de menigte Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) Zou je in schande of neem een ​​boog Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) (Oh, als je me nu konden zien) Als je me nu konden zien, zou je me herkent Zouje pat me op de rug of wil je bekritiseren me Zou u elke lijn te volgen op mijn betraande gezicht Leg je hand op een hart dat koud was als de dag dat je weg waar genomen Ik weet dat het is alweer een tijdje, maar ik zie je duidelijk als de dag Op dit moment Ik wou dat ik je kon horen zeggen Ik drink te veel en ik rook te veel stof Maar als je niet kunt zien me nu die shit is een must Je zei altijd dat ik zal het niet weten totdat stak me Ik kon wan't geen echte liefde, totdat ik heb liefgehad en ik heb verloren Dus als je hebt verloren een zuster,iemand verloren een moeder En als je verloor een vader, dan iemand een zoon verloren En ze zijn allemaal verdwenen nu, ja ze zijn allemaal verdwenen nu Dus als je een seconde om nu naar me kijken Mama, papa ik ben gewoon mis je nu Ik heb nog steeds op zoek naar je gezicht in de menigte Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) Als je me nu konden zien Zou je in schande of neem een ​​boog Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) Zou je me een heilige of zondaar? Zou je van me houdt en verliest geenwinnaar? Als ik zie mijn gezicht in de spiegel We kijken zo sterk op elkaar dat het maakt rillen me Ik heb nog steeds op zoek naar je gezicht in de menigte Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) Zou je in schande of neem een ​​boog Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) Ik heb nog steeds op zoek naar je gezicht in de menigte Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien) Zou je in schande of neem een ​​boog Oh, als je me nu konden zien (Oh, als je me nu konden zien)