Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Scriot Songtekst: The Man Who Can't Be Moved

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Scriot - The Man Who Can't Be Moved ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Man Who Can't Be Moved? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Scriot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Scriot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Man Who Can't Be Moved .

Origineel

Going back to the corner where I first saw you Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move Got some words on cardboard Got your picture in my hand Saying, "If you see this girl can you tell her where I am" Some try to hand me money They don't understand I'm not broke I'm just a broken hearted man I know it makes no sense but what else can I do How can I move on when I'm still in love with you 'Cause if one day you wake up and find that you're missing me And your heart starts to wonder where on this earth I could be I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet And you'd see me waiting for you on the corner of the street So I'm not moving I'm not moving Policeman says, "Son you can't stay here" I said, "There's someone I'm waiting for if it's a day A month A year" Gotta stand my ground even if it rains or snows If she changes her mind this is the first place she will go Oh Oh 'Cause if one day you wake up and find that you're missing me (Oh) (Missing me) And your heart starts to wonder where on this earth I could be (Earth) (I could be) I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet And you'd see me waiting for you on the corner of the street So I'm not moving I'm not moving I'm not moving I'm not moving People talk about the guy who's waiting on a girl Oh Whoa Oh Oh There are no holes in his shoes but a big hole in his world Hmm Mmm Mmm Yeah Maybe I'll get famous as the man who can't be moved And maybe you won't mean to but you'll see me on the news And you'll come running to the corner 'cause you know it's just for you I'm the man who can't be moved I'm the man who can't be moved 'Cause if one day you wake up and find that you're missing me (Find you're missing me) And your heart starts to wonder where on this earth I could be (Oh) (Where on earth I could be) I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet (To the place that we'd meet) (Whoa) (Oh) And you'd see me waiting for you on the corner of the street So I'm not moving ('Cause if one day you wake up and find that you're missing me) I'm not moving (And your heart starts to wonder where on this earth I could be) I'm not moving (I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet) I'm not moving (And you'd see me waiting for you on the corner of the street) Going back to the corner where I first saw you Gonna camp in my sleeping bag

 

Vertaling

Terug te gaan naar de hoek waar ik voor het eerst zag je Ga kamperen in mijn slaapzak Ik ga niet verhuizen Sommige woorden hebben op karton Heb je foto in mijn hand Zeggen: "Als je dit meisje ziet kan je haar vertellen waar ik ben" Sommigen proberen de hand me geld Ze begrijpen niet Ik ben niet brak Ik ben gewoon een gebroken hart man Ik weet dat het geen zin heeft, maar wat kan ik doen Hoe kan ik verder als ik ben nog steeds verliefd op jou Want als je op een dag wakker wordt en ontdekt dat je me mist En je hart begint af te vragen waar op deze aarde kon ik worden Ik denk je misschien terug zou komen hier om de plaats die we zouden ontmoeten En zou je mij ziet voor u klaar op de hoek van de straat Dus ik ben niet in beweging Ik ben niet verhuizen Politieagent zegt: "Zoon je kunt hier niet blijven" Ik zei: "Er is iemand die ik sta te wachten voor als het een dag Een maand Een jaar " Gotta Stand My Ground, zelfs als het regent of sneeuwt Als ze verandert haar mening is dit de eerste plaats ze zal gaan Oh Oh Want als je op een dag wakker wordt en ontdekt dat je mist