Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: A Man On A Wire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - A Man On A Wire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van A Man On A Wire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals A Man On A Wire .

Origineel

Who would have thought that I'd be here by myself? Who would have thought that you'd be bad for my health? Now I know, now I know I'm just a man on a wire Who would have thought about the cause and effect? Yesterday's love is tomorrow's regrets Now I know, now I know I'm just a man on a wire No, I can't look down I'm trying to fight the feeling I will fall to the ground If I ever see you 'Cause I feel like I'm walkin' on a tightrope My heart is in my throat I'm counting on high hopes to get me over you And I've got my eyes closed As long as the wind blows I'm counting on high hopes to get me over you, you Cause I'm a man on a wire, on a wire I'm a man on a wire, on a wire

 

Vertaling

Wie had gedacht dat ik hier in mijn eentje zou zijn? Wie had gedacht dat je slecht zou zijn voor mijn gezondheid? Nu weet ik, nu weet ik het Ik ben gewoon een man op een draad Wie had gedacht over de oorzaak en gevolg? Liefde van gisteren is spijt van morgen Nu weet ik, nu weet ik het Ik ben gewoon een man op een draad Nee, ik kan niet naar beneden kijken Ik probeer het gevoel te vechten Ik zal op de grond vallen Als ik je ooit Want ik voel me alsof ik ben Walkin 'op een koord Mijn hart is in mijn keel Ik reken ophoge verwachtingen om me te krijgen over je heen En ik heb mijn ogen dicht Zolang de wind waait Ik reken op goede hoop om me te krijgen over je heen, je Want ik ben een man op een draad, op een draad Ik ben een man op een draad, op een draad