Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: If You Could See Mee Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - If You Could See Mee Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If You Could See Mee Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If You Could See Mee Now .

Origineel

Oh if you could see me now (Oh if you could see me now) It was February fourteen, Valentine's Day The roses came, but they took you away Tattooed on my arm is a charm to disarm all the harm Gotta keep myself calm but the truth is you're gone And I'll never get to show you these songs Dad, you should see the tours that I'm on, I see you standing there next to Mom Always singing along, yeah arm in arm And there are days when I'm losing my faith Because the man wasn't good he was great He'd say music was the home for your pain And explain, I was young, he would say "Take that rage, put it on a page Take the page to the stage Blow the roof off the place" I'm tryna make you proud Do everything you did I hope you're up there with God Saying that's my kid I still look for your face in the crowd Oh if you could see me now (Oh if you could see me now) Would you stand in disgrace or take a bow Oh if you could see me now (Oh if you could see me now) If you could see me now would you recognise me Would you pat me on the back or would you criticise me Would you follow every line on my tear stained face Put your hand on a heart that's was cold As the day you were taken away I know it's been awhile but I could see you clear as day Right now, I wish I could hear you say I drink too much and I smoke too much dust But if you can't see me now that shit's a must You used to say I won't know I will until it cost me Like I won't know real love till I've loved then I've lost it And if you've lost a sister, someone's lost a mom And if you've lost a dad, then someone's lost a son And they're all missing now, and they're all missing now So if you get a second to look down at me now Mum, Dad, I'm just missing you now I still look for your face in the crowd Oh if you could see me now Would you stand in disgrace or take a bow? Oh if you could see me now Oh... Oh... Would you call me a saint or a sinner? Would you love me a loser or winner? Oh... Oh... When I see my face in the mirror We look so alike that it makes me shiver I still look for your face in the crowd Oh if you could see me now Would you stand in disgrace or take a bow? Oh if you could see me now I still look for your face in the crowd Oh if you could see me now Would you stand in disgrace or take a bow? Oh if you could see me now Oh... You could see, you could see me now (You could see, you could see me now)

 

Vertaling

Oh als je me nu kon zien (Oh als je me nu kon zien) Het was februari veertien, Valentijnsdag De rozen kwamen, maar ze namen je weg Getatoeëerd op mijn arm is een charme om alle schade te ontwapenen Gotta houd me kalm, maar de waarheid is dat je weg bent En ik zal nooit om te laten zien deze nummers Pap, moet je de tours die ik op te zien, Ik zie je daar staan ​​naast mama Altijd mee te zingen, ja arm in arm En er zijn dagen dat ik mijn geloof verliezen Omdat de man was niet goed hij wasgroot Hij zou zeggen: muziek was het huis voor uw pijn En uit te leggen, ik jong was, zou hij zeggen "Neem dat woede, zet het op een pagina Neem de pagina naar het podium Blaas het dak van de plaats " Ik ben tryna maak je trots Doe alles wat je deed Ik hoop dat je daar met God Zeggen dat is mijn kind Ik nog steeds kijken naar je gezicht in de menigte Oh als je me nu kon zien (Oh als je me nu kon zien) Zou je staat in schande of neem een ​​boog Oh als je me nu kon zien (Oh als je me nu kon zien) Indienje kon zien me nu zou je herkent me Zou je me een schouderklopje of zou je me bekritiseren Wilt u elke lijn volgen op mijn betraande gezicht Leg je hand op een hart dat was koud Als de dag dat je weggehaald Ik weet dat het is alweer een tijdje, maar ik kon zien dat je duidelijk als de dag Op dit moment, ik wou dat ik kon horen zeggen Ik drink te veel en ik rook te veel stof Maar als je me nu niet kan zien die shit is een must U gebruikt om te zeggen ik zal niet weten zal ik tot het kostte me Zoals ik zal niet weten echte liefdetot ik toen heb gehouden Ik heb het verloren En als je een zus hebt verloren, is iemand verloren een moeder En als je een vader hebt verloren, dan iemand verloren een zoon En ze zijn allemaal ontbreekt nu, en ze zijn allemaal ontbreekt nu Dus als je een seconde om te kijken naar me nu Mam, Pap, ik ben gewoon mis je nu Ik nog steeds kijken naar je gezicht in de menigte Oh als je me nu kon zien Zou je staat in schande of neem een ​​boog? Oh als je me nu kon zien Oh ... Oh ... Zou je me een heilige of een zondaar noemen? Zou je me een liefdeverliezer of winnaar? Oh ... Oh ... Als ik zie mijn gezicht in de spiegel We zien er zo op elkaar dat het maakt me huiveren Ik nog steeds kijken naar je gezicht in de menigte Oh als je me nu kon zien Zou je staat in schande of neem een ​​boog? Oh als je me nu kon zien Ik nog steeds kijken naar je gezicht in de menigte Oh als je me nu kon zien Zou je staat in schande of neem een ​​boog? Oh als je me nu kon zien Oh ... Je kon zien, kon je me nu zien (Je kon zien, kon je me nu zien)