Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: Never Seen Anything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - Never Seen Anything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Never Seen Anything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Never Seen Anything .

Origineel

Never Seen Anything Quite Like You I think I want you more than want And no I need you more than need I want to hold you more than hold When you stood in front of me I think you know me more than know And you see me more than see I could die now more than die Every time you look at me Well I've seen you in jeans with no make-up on And I've stood there in awe as your date for the prom I'm blessed as a man to have seen you in white But I've never seen anything quite like you tonight No, I've never seen anything quite like you When it's right it's more than right Those you feel it more than feel I could take this moment now Ride into the great with me I've seen you in jeans with no make-up on And I've stood there in awe as your date for the prom I'm blessed as a man to have seen you in white But I've never seen anything quite like you tonight No, I've never seen anything quite like you tonight No, I've never seen anything quite like you tonight And your eyes are in your eyes And my heart's in our hearts Sometimes words just ain't enough For this love that's more than love Well I've seen you in jeans with no make-up on And I've stood there in awe as your date for the prom I'm blessed as a man to have seen you in white But I've never seen anything quite like you tonight No, I've never seen anything quite like you tonight No, I've never seen anything quite like you tonight Taken from

 

Vertaling

Nooit iets gezien Quite Like You Ik denk dat ik wil dat je meer dan gebrek En nee ik heb je meer dan nodig Ik wil je meer dan houd ingedrukt Wanneer u stond voor mij Ik denk dat je me kent dan weet En zie je mij meer dan te zien Ik kon nu meer dan sterven sterven Elke keer als je naar me kijkt Nou ik heb je gezien in jeans, zonder make-up op En ik heb daar stond in ontzag als je date voor het schoolbal Ik ben gezegend als een man je te hebben gezien in het wit Maar ik heb nog nooit iets gezien heel graag je vanavond Nee, ik hebnooit iets heel graag je gezien Als het goed is is het meer dan rechts Die je het gevoel dat meer dan gevoel Ik kon dit moment nu te nemen Rijden in de grote met mij Ik heb je gezien in jeans, zonder make-up op En ik heb daar stond in ontzag als je date voor het schoolbal Ik ben gezegend als een man je te hebben gezien in het wit Maar ik heb nog nooit iets gezien heel graag je vanavond Nee, ik heb nog nooit iets heel graag je vanavond Nee, ik heb nog nooit iets heel graag je vanavond En uw ogen zijn in uwogen En mijn hart is in onze harten Soms zijn woorden is gewoon niet genoeg Voor deze liefde dat is meer dan liefde Nou ik heb je gezien in jeans, zonder make-up op En ik heb daar stond in ontzag als je date voor het schoolbal Ik ben gezegend als een man je te hebben gezien in het wit Maar ik heb nog nooit iets gezien heel graag je vanavond Nee, ik heb nog nooit iets heel graag je vanavond Nee, ik heb nog nooit iets heel graag je vanavond Genomen uit