Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: NotingAm I Better Off Dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - NotingAm I Better Off Dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van NotingAm I Better Off Dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals NotingAm I Better Off Dead .

Origineel

Am I better off dead Am I better off a quitter They say I'm better off now Then I ever was with her As they take me to my local down the street I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet They say a few drinks will help me to forget her But after one too many, I know that I'm never Only they can see where this is gonna end But they all think I'm crazy but to me it's perfect sense And my mates are all there trying to calm me down 'Cause I'm shouting your name all over town I'm swearing and if I go there now I can't change your mind turn it all around I know I'm drunk but I'll say the words And she'll listen this time even though they're slurred I dialed her number and confessed to her I'm still in love but all I heard was nothin' So I stumble there, along the railings and the fences I know if I'm with her face to face That she'll come to her senses Every drunk step I take leads me to her door If she sees how much I'm hurting She'll take me back for sure And my mates are all there trying to calm me down 'Cause I'm shouting your name all over town I'm swearing and if I go there now I can't change your mind turn it all around I know I'm drunk but I'll say the words And she'll listen this time even though they're slurred I dialed her number and confessed to her I'm still in love but all I heard was nothin' She said nothing Oh, I wanted words but all I heard was nothing Oh, I got nothing Nothing I got nothing Nothing Oh, I wanted words but all I heard was nothing Oh, sometimes love is intoxicating Oh, you're coming down your hands are shaking When you realise there's no one waiting Am I better off dead Am I better off a quitter They say I'm better off now Than I ever was with her And my mates are all there trying to calm me down 'Cause I'm shouting your name all over town I'm swearing and if I go there now I can't change your mind turn it all around I know I'm drunk but I'll say the words And she'll listen this time even though they're slurred I dialed her number and confessed to her I'm still in love but all I heard was nothin' She said nothing Oh, I wanted words but all I heard was nothing Oh, I got nothing Nothing I got nothing Nothing Oh, I wanted words but all I heard was nothing Oh, I got nothing I got nothing I got nothing

 

Vertaling

Ben ik beter dood Ben ik beter uit een quitter Ze zeggen dat ik nu beter af Dan ik ooit was met haar Als ze me naar mijn lokale verderop in de straat Ik ben glimlachend, maar ik ga dood probeer niet aan mijn voeten slepen Ze zeggen dat een paar drankjes zal me helpen om te vergeten haar Maar na er een te veel, ik weet dat ik nooit ben Alleen zij kunnen zien waar dit is het einde gaat Maar ze denken allemaal dat ik gek ben, maar voor mij is het volkomen logisch En mijn vrienden zijn er allemaal proberen om me te kalmeren 'Cause I'm schreeuwen je naam overal in de stad Ik ben vloeken en als ik ga er nu Ik kan niet van gedachten veranderen draai het allemaal rond Ik weet dat ik dronken ben, maar ik zal zeggen dat de woorden En ze zal luisteren dit keer ook al zijn ze onduidelijk Ik draaide haar nummer en beleden voor haar Ik ben nog steeds in de liefde, maar alles wat ik hoorde was nothin ' Dus ik struikel daar, langs de leuningen en de hekken Ik weet dat als ik met haar van aangezicht tot aangezicht Dat zal ze komen om haar zintuigen Elke dronken stap die ik neem leidt me naar haar deur Als ze ziet hoeveel ik ben kwetsen Ze neemt me terug zeker En mijn vriendenzijn er allemaal proberen om me te kalmeren 'Cause I'm schreeuwen je naam overal in de stad Ik ben vloeken en als ik ga er nu Ik kan niet van gedachten veranderen draai het allemaal rond Ik weet dat ik dronken ben, maar ik zal zeggen dat de woorden En ze zal luisteren dit keer ook al zijn ze onduidelijk Ik draaide haar nummer en beleden voor haar Ik ben nog steeds in de liefde, maar alles wat ik hoorde was nothin ' Ze zei niets Oh, ik wilde woorden, maar alles wat ik hoorde was niets Oh, ik heb niets Niets Ik heb niets Niets Oh, ik wilde woorden, maar alles wat ik hoorde was niets Oh, is liefde soms bedwelmende Oh, je naar beneden komt uw handen schudden Als je je realiseert dat er niemand te wachten Ben ik beter dood Ben ik beter uit een quitter Ze zeggen dat ik nu beter af Dan ik ooit was met haar En mijn vrienden zijn er allemaal proberen om me te kalmeren 'Cause I'm schreeuwen je naam overal in de stad Ik ben vloeken en als ik ga er nu Ik kan niet van gedachten veranderen draai het allemaal rond Ik weet dat ik dronken ben, maar ik zal zeggen dat de woorden En ze zal luisteren deze keer, hoewel zeonduidelijk Ik draaide haar nummer en beleden voor haar Ik ben nog steeds in de liefde, maar alles wat ik hoorde was nothin ' Ze zei niets Oh, ik wilde woorden, maar alles wat ik hoorde was niets Oh, ik heb niets Niets Ik heb niets Niets Oh, ik wilde woorden, maar alles wat ik hoorde was niets Oh, ik heb niets Ik heb niets Ik heb niets