Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: The And Where I Begin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - The And Where I Begin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The And Where I Begin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The And Where I Begin .

Origineel

Sometimes tears say all There is to say Sometime your first Scars wont ever fade, away Tried to break my heart Well it's broke Tried to hang me high Well I'm choked Wanted rain on me Well I'm soaked Soaked to the skin It's the end where I begin It's the end where I begin Sometimes we don't learn From our mistakes Sometimes we've no Choice but to walk Away, away Tried to break my heart Well it's broke Tried to hang me high Well I'm choked Wanted rain on me Well I'm soaked Soaked to the skin It's the end where I begin It's the end where I begin Now I'm alive And my ghosts are gone I've she'd all the pain I've been holding on The cure for a heart Is to move along, is to move along So move along [ X3 ] What don't kill a heart Only makes it strong Sometimes tears say all There is to say Sometime your first Scars don't ever fade, away Tried to break my heart Well it's broke Tried to hang me high Well I'm choked Wanted rain on me Well I'm soaked Soaked to the skin It's the end End where I begin It's the end End where I begin Sometimes we don't learn From our mistakes Sometimes we've no Choice but to walk Away, away

 

Vertaling

Soms tranen zeggen alle Er is te zeggen Ergens uw eerste Littekens wont ever fade, ver Probeerde in te breken mijn hart Nou het is brak Geprobeerd om op te hangen mij hoog Nou ik ben gesmoord Wanted regen op mij Nou ik ben doorweekt Soaked de huid Het is het einde, waar ik beginnen Het is het einde, waar ik beginnen Soms zijn we niet leren Van onze fouten Soms hebben we geen Keuze maar om te lopen Weg, weg Probeerde in te breken mijn hart Nou het is brak Geprobeerd om op te hangen mij hoog Nou ik ben gesmoord Wanted regen op mij Nou ik ben doorweekt Soaked de huid Het is het einde, waar ik beginnen Het is het einde, waar ik beginnen Now I'm alive En mijn geesten zijn verdwenen Ik heb ze alle pijn I've been bedrijf De remedie voor een hart Is mee te bewegen, is te bewegen langs Dus bewegen langs [x3] Wat doden geen hart Alleen maakt het sterk Soms tranen zeggen alle Er is te zeggen Ergens uw eerste Littekens don't ever fade, ver Probeerde in te breken mijn hart Nou het is brak Geprobeerd om op te hangen mij hoog Nou ik ben gesmoord Wanted regen op mij Nou ik ben doorweekt Soaked dehuid Het is het einde Einde waar ik beginnen Het is het einde Einde waar ik beginnen Soms zijn we niet leren Van onze fouten Soms hebben we geen Keuze maar om te lopen Weg, weg