Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: The First Time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - The First Time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The First Time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The First Time .

Origineel

Hey you, you should stay I know I have been away for way too long without your song Don't lie to my face, tell me how you've gone astray, inside your mind, through broken eyes Don't lie, we're out of time Oh won't you hold on because I'm on fire but it hurts sometimes The sun can't hold the light It's a perfect time for fire Oh my darling lay your hands in mine and see my lines Don't be ashamed you're not to blame Oh Raise Oh won't you raise your hands with me So I can see Oh won't you hold on because I'm on fire but it hurts sometimes Oh how we'll shine on Yeah we'll go higher but it hurts sometimes You should know just what you gave When all this time it's me you've saved Everytime I want to leave I remember you're with me You should know just what you gave When all this time it's me you've saved Everything I've ever lost I find in you

 

Vertaling

He jij, dat je moet blijven Ik weet dat ik weg voor zo al veel te lang zonder jouw song Lieg niet tegen mijn gezicht, vertel me hoe je op een dwaalspoor ben gegaan, in je geest, door gebroken ogen Lieg niet, we zijn uit de tijd Oh zal je niet vasthouden want ik ben in vuur en vlam Maar het doet pijn soms De zon kan niet tegen het licht Het is een perfecte tijd voor brand Oh My Darling je handen in de mijne en zie mijn lijnen Schaam je niet je niet de schuld Oh Raise Oh, zou je je hand op te steken bij mij Zodat ik kan zien Oh, zou je vasthouden, want ik ben in vuur en vlam Maar het doet pijn soms Oh, hoe we schijnen op Ja, we zullen hoger gaan Maar het doet pijn soms Je moet weten wat je gaf Als al die tijd is het me dat je hebt opgeslagen Everytime Ik wil om te vertrekken Ik herinner me dat je bij me bent Je moet weten wat je gaf Als al die tijd is het me dat je hebt opgeslagen Alles wat ik ooit heb verloren vind ik in jou