Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Script Songtekst: Where's The Good In Goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Script - Where's The Good In Goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Where's The Good In Goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Script! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Script en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Where's The Good In Goodbye .

Origineel

All the things that we've lost Breaking up comes at a cost I know I'll miss this mistake Every word I try to choose Either way I'm gonna lose Can't take the ache from heartbreak Oh, but as you walk away You don't hear me say Where's the good in goodbye? Where's the nice in nice try? Where's the us in trust gone? Where's the soul in soldier on? Now I'm the low in lonely 'Cause I don't own you only I can take this mistake But I can't take the ache from heartbreak No matter how it falls apart There's an art in breaking hearts But there's no fair in farewell, no And when I see you in the street I pray to God you don't see The silent hell in I wish you well.  

 

Vertaling

Al de dingen die we hebben verloren Breaking up komt op een kostprijs Ik weet dat ik deze fout te missen Elk woord dat ik probeer te kiezen Hoe dan ook ik ga verliezen Kan de pijn van liefdesverdriet niet nemen Oh, maar als je loopt weg Je hoort mij niet zeggen Waar is het goed in afscheid nemen? Waar is het leuk in leuk geprobeerd? Waar is het ons in vertrouwen gegaan? Waar is de ziel in soldaat op? Nu ben ik de laag in eenzame 'Omdat ik niet alleen zelf je Ik kan deze fout te nemen Maar ik kan de pijn van liefdesverdriet niet nemen Hoe valtuit elkaar Er is een kunst in het breken van harten Maar er is geen beurs in afscheid, geen En als ik zie je in de straat Ik bid tot God je niet ziet De stille hel ga je goed.