Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the searchers Songtekst: all my sorrows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the searchers - all my sorrows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all my sorrows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the searchers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the searchers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all my sorrows .

Origineel

Now there's just one thing that money can't buy True love that will never die All my sorrows soon forgotten Carefree lovers down country lanes Don't know my grief, can't feel my pain All my sorrows soon forgotten But it's too late, my love Too late, but never mind All my sorrows soon forgotten Now there's one more thing that troubles my mind My love has gone, left me behind All my sorrows soon forgotten But it's too late, my love Too late, but never mind All my sorrows soon forgotten

 

Vertaling

Er is maar één ding dat geld niet kan kopen. Ware liefde die nooit zal sterven Al mijn verdriet snel vergeten Zorgeloze geliefden op landweggetjes Kennen mijn verdriet niet, kunnen mijn pijn niet voelen Al mijn verdriet is snel vergeten Maar het is te laat, mijn liefste Te laat, maar het geeft niet Al mijn verdriet is snel vergeten Nu is er nog één ding dat me dwars zit Mijn liefde is weg, liet me achter Al mijn zorgen snel vergeten Maar het is te laat, mijn liefste Te laat, maar het geeft niet Al mijn verdriet is snel vergeten