Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Shapeshifters Songtekst: She Freaks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Shapeshifters - She Freaks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van She Freaks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Shapeshifters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Shapeshifters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals She Freaks .

Origineel

She freaks 2 x When I’m kicking up the beat She freaks 3 x When I’m kicking up the beat She freaks Freak me out 2 x Without a doubt you’re freaking me out Freak me out 2x Without a doubt you’re freaking me out She freaks She freaks 3x When I’m kicking up the beat She freaks 3x When I’m kicking up the beat She freaks She freaks She freaks Freak me out 2x Whiteout a doubt you’re freaking me out Freak me out 2x Whiteout a doubt you’re freaking me out Freak me out 3x Whiteout a doubt you’re freaking me out freaking me out 2x Whiteout a doubt you’re freaking me ou… She freaks 2x When I’m kicking up the beat She freaks3x When I’m kicking up the beat She freaks 3x When I’m kicking up the beat She freaks 3x When I’m kicking up the beat She freaks…

 

Vertaling

Ze freaks 2 x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks 3 x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks Freak me out 2 x Zonder twijfel je freaking me out Freak me out 2x Zonder twijfel je freaking me out Ze freaks Ze freaks 3x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks 3x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks Ze freaks Ze freaks Freak me out 2x Whiteout twijfel je freaking me out Freak me out 2x Whiteout twijfel je freaking me out Freak me out 3x Whiteout twijfel je freaking me out freaking me out 2x Whiteout twijfel je freaking me ou ... Ze freaks 2x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks3x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks 3x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks 3x Als ik schoppen tot de beat Ze freaks ...