Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Sheila Divine Songtekst: Hum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Sheila Divine - Hum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Sheila Divine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Sheila Divine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hum .

Origineel

In my mouth there is a hurricane Just let it out On the radio a bunch of fakes Just shut them down Hum along And regret it Cause you alone Would get it God don't make the laws When i get bored i use novocaine To numb the sound I'm the sixth spice, the heavyweight I bring the frowns Hum along And regret it Cause you alone Would get it God don't make the laws I'm the heavyweight And i don't know why I got the sixth sense To make the girls cry How unamerican How unamerican To leave em fainting Waiting for a breath

 

Vertaling

In mijn mond is er een orkaan Laat het gewoon los Op de radio een stel vervalsingen Sluit ze gewoon Hum mee En betreur het Omdat je alleen bent Zou het krijgen God maakt de wetten niet Als ik me verveel, gebruik ik novocaïne Om het geluid te verdoven Ik ben de zesde specerij, de zwaargewicht Ik breng de fronsen Hum mee En betreur het Omdat je alleen bent Zou het krijgen God maakt de wetten niet Ik ben het zwaargewicht En ik weet niet waarom Ik heb het zesde zintuig Om de meisjes aan het huilen te maken Hoe onbelangrijk Hoe onbelangrijk Om ze flauw te laten vallen Wachten op ademhalen