Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Shin Sekai Songtekst: Je Reviendrai

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Shin Sekai - Je Reviendrai ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Je Reviendrai? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Shin Sekai! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Shin Sekai en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Je Reviendrai .

Origineel

Je déteste te dire adieu Je déteste te dire... On se reverra un jour ou p't'être pas Mais sois en sûr sache que je partirai pas tête basse Je finirai pas terre-par J'perdrai pas mes valeurs, rappelle lui si la mater' part J'partirai sans me retourner ou je me retournerai sans partir J'ai du mal à me confier, du mal à voir clair en mon avenir Du mal à m'exprimer, paradoxalement du mal à me contenir Du mal à faire preuve de compassion quand je vois des gens souffrir J'ai du mal à reculer devant des obstacles, J'suis pas condescendant loin de l'innocence Que j'ai pu connaitre lors de mes premiers jours A la base, je n'étais comme aç, j'ai fais mon peu de chemin Et là, j'ai dû dire adieu à la vertu lors de mon premier sous Ouais, je voudrais grailler jusqu'à ce que j'en crève ouais Car j'en ai marre de me contenter des restes On passe sa vie à dire adieu à ceux qui partent Jusqu'au jour où on dit adieu à ceux qui restent Oh, je dois m'en aller Je déteste te dire adieu Je reviendrai Je déteste te dire adieu C'est qu'un goodbye je ne fais que m'absenter Je déteste te dire adieu, adieu, adieu Je déteste te dire adieu Akhi, si je décide de partir très loin d'ici c'est pour m'épanouir d'avantage Je ne le vois pas comme une envie de me retrouver solo Mon quotidien n'évolue plus, Les seules surprises que j'ai se trouve dans les Kinder Qu'on nous offre chaque jour au boulot Je sais qu'il y a pire mais comment veux-tu avancer? J'suis un planning qui a déjà deux ans d'ancienneté Jeter l'éponge, j'y ai pensé plus d'une fois Avoir un mental de plomb dont l'eau peu couler parfois Dites à ma mif' que j'appellerai Je n'oublie pas les gens toujours présent quand il le fallait Dites à ma femme que je l'aimerai Quelque soit la distance entre nous ça ne changera jamais Même si la route que je suis n'est pas assurée Je reste sûr de mes choix, oui je les assumerai Sans hésiter, juste suivre une volonté Quitte à me rendre compte que je me suis trompé Oh, je dois m'en aller Je déteste te dire adieu Je reviendrai Je déteste te dire adieu C'est qu'un goodbye je ne fais que m'absenter Je déteste te dire adieu, adieu, adieu Je déteste te dire adieu Va vite viens, pour de meilleurs lendemains Aucun fardeau sur le dos, j'avance serein J'prend mes distances car y'a pas pire solitude que celle éprouvée avec les gens Va vite viens, pour de meilleurs lendemains Aucun fardeau sur le dos, j'avance serein J'prend mes distances et je le regrette pas Car y'a pas pire solitude que celle éprouvée avec les gens Tall Oh, je dois m'en aller Je déteste te dire adieu Je reviendrai Je déteste te dire adieu C'est qu'un goodbye je ne fais que m'absenter Je déteste te dire adieu, adieu, adieu Je déteste te dire adieu

 

Vertaling

Ik haat het om afscheid te nemen Ik haat het om je te vertellen ... We zien elkaar weer een dag of niet p't'être Maar zeker te weten dat ik geen hoofd zal vertrekken naar beneden Ik zal eindigen met geen aarde- J'perdrai niet mijn waarden, herinnert hem als het horloge 'aandeel J'partirai zonder om te kijken of ik ga zonder opnieuw te beginnen terug Ik vind het moeilijk om me te vertrouwen, moeilijk om duidelijk te zien in mijn toekomst Moeilijk om mezelf paradoxaal nauwelijks bevatten mezelf uit te drukken Moeilijk om mededogen als ik zie mensen lijden Ik heb moeitekrimpen van obstakels Ik ben niet betuttelend weg van onschuld Ik kon weten in mijn vroege dagen Kortom, ik was AC als ik mijn kleine weg En toen moest ik afscheid nemen van de grond op mijn eerste sub- Ja, ik zou grailler totdat ik barst ja Want ik ben moe van alleen maar restanten We besteden ons leven om afscheid te nemen van de uitstroom Tot de dag waarop we afscheid van degenen die blijven Oh, ikmoeten gaan Ik haat het om afscheid te nemen Ik zal Ik haat het om afscheid te nemen Dit is een afscheid Ik mis me alleen Ik haat het om vaarwel, vaarwel, vaarwel zeggen Ik haat het om afscheid te nemen Akhi, als ik besluit om heel ver van hier is om mezelf te ontwikkelen voordeel Ik zie het niet als een verlangen om mezelf solo vinden Mijn dag is niet beweegt, De enige verrassing I is in Kinder We worden elke dag aangeboden op het werk Ik weet dat er nog erger, maar hoega je verhuizen? Ik ben een schema dat al twee jaar anciënniteit Gooit handdoek in de ring, heb ik meer dan eens gedacht Het hebben van een mentale voorsprong met weinig waterstroom soms Vertel mijn mif 'Ik noem Ik denk niet dat mensen altijd vergeten aanwezig wanneer nodig Vertel mijn vrouw ik hou van Ongeacht de afstand tussen ons die nooit zal veranderen Zelfs als de weg ben ik niet zeker van Ik blijf vertrouwen in mijn keuze, dus ik zal aannemen Zonder aarzeling, neem dan eenzullen Waardoor ik te beseffen dat ik verkeerd was Oh, ik heb om te gaan Ik haat het om afscheid te nemen Ik zal Ik haat het om afscheid te nemen Dit is een afscheid Ik mis me alleen Ik haat het om vaarwel, vaarwel, vaarwel zeggen Ik haat het om afscheid te nemen Zal spoedig komen om een ​​betere toekomst Geen last op de rug, ik vooruit serene J'prend mijn afstand omdat er niet slechter dan die ervaren eenzaamheid met mensen Zal spoedig komen om een ​​betere toekomst Geen last opterug, ik vooruit serene J'prend mijn afstand en ik zal er geen spijt van Want er is niet slechter dan die ervaren eenzaamheid met mensen Lang Oh, ik heb om te gaan Ik haat het om afscheid te nemen Ik zal Ik haat het om afscheid te nemen Dit is een afscheid Ik mis me alleen Ik haat het om vaarwel, vaarwel, vaarwel zeggen Ik haat het om afscheid te nemen