Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the shirelles Songtekst: blue holiday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the shirelles - blue holiday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue holiday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the shirelles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the shirelles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue holiday .

Origineel

It's been a blue (blue) holiday since you've been gone Oh my darling, won't you hurry, hurry home It's been a blue holiday, I'm all alone You know I, I need your love to keep me warm I cry when I hear the chapel bells ring (bum, bum, bum) And sometimes I cry all through the night (bum, bum, bum) Please oh please come, come back to me (bum, bum, bum) And make my holiday bright It's been a blue holiday (ooh), my heart's in pain My dear, I, I pray to have your love again Ooooooh Blue, blue, blue, blue holiday my heart's in pain My dear, I, I pray to have your love again (aaah) I pray to have your love again It's been a blue, blue holiday

 

Vertaling

Het is een blauwe (blauwe) vakantie geweest sinds je weg bent Oh mijn liefste, wil je niet opschieten, opschieten naar huis Het is een blauwe vakantie geweest, ik ben helemaal alleen Je weet dat ik, ik je liefde nodig heb om me warm te houden Ik huil als ik de klokken van de kapel hoor luiden En soms huil ik de hele nacht door (bum, bum, bum) Alsjeblieft oh alsjeblieft kom, kom terug naar mij (bum, bum, bum) And make my holiday bright It's been a blue holiday (ooh), my heart's in pain My dear, I, Ik bid om je liefde weer te krijgen Ooooooh Blauwe, blauwe, blauwe, blauwe vakantie mijn hart doet pijn Mijn liefste, ik, ik bid om je liefde terug te krijgen (aaah) I pray to have your love again Het is een blauwe, blauwe vakantie geweest