Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the shirelles Songtekst: putty in your hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the shirelles - putty in your hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van putty in your hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the shirelles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the shirelles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals putty in your hands .

Origineel

You say hop and I hop You say stop and I stop You say jump and I jump Anything you say, I'm like a hunk of clay I'm just like putty, putty in your hands, uh huh, uh huh With one wave of your hand (putty putty putty putty) I'm your slave to command (putty putty putty putty) And I gladly obey (putty putty putty putty) You say I'm like a hunk of clay I'm just like putty, putty in your hands, uh huh, uh huh You come straight a girl I've known before You cut me down to the size of a rubber ball You can use me, lose me, but never refuse me Without your love I ain't nothin' at all, wo oh They say I'm a fool (putty putty putty putty) 'Cause you treat me so cruel (putty putty putty putty) But I'll go on this way (putty putty putty putty) Without you, babe, I'm like a hunk of clay You come straight a girl I've known before You cut me down to the size of a rubber ball You can use me, lose me, but never refuse me Without your love I ain't nothin' at all, wo oh They say I'm a fool (putty putty putty putty) 'Cause you treat me so cruel (putty putty putty putty) But I'll go on this way (putty putty putty putty) Without you, babe, I'm like a hunk of clay I'm just like putty, putty in your hands, uh huh, uh huh

 

Vertaling

Jij zegt hop en ik hop Jij zegt stop en ik stop Jij zegt springen en ik spring Alles wat je zegt, ik ben als een brok klei Ik ben net als stopverf, stopverf in je handen, uh huh, uh huh With one wave of your hand (putty putty putty putty) I'm your slave to command (putty putty putty putty) En ik gehoorzaam graag (putty putty putty putty) Je zegt dat ik als een brok klei ben I'm just like putty, putty in your hands, uh huh, uh huh You come straight a girl I've known before You cut me down to the size of a rubber ball Je kunt me gebruiken, me verliezen, maar me nooit weigeren Without your love I ain't nothin' at all, wo oh They say I'm a fool (putty putty putty putty) 'Cause you treat me so cruel (putty putty putty putty) But I'll go on this way (putty putty putty putty) Without you, babe, I'm like a hunk of clay You come straight a girl I've known before You cut me down to the size of a rubber ball Je kunt me gebruiken, me verliezen, maar nooit weigeren Without your love I ain't nothin' at all, wo oh They say I'm a fool (putty putty putty putty) 'Cause you treat me so cruel (putty putty putty putty) But I'll go on this way (putty putty putty putty) Without you, babe, I'm like a hunk of clay I'm just like putty, putty in your hands, uh huh, uh huh