Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Shirts Songtekst: Tell Me Your Plans

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Shirts - Tell Me Your Plans ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tell Me Your Plans? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Shirts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Shirts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tell Me Your Plans .

Origineel

Please, tell me your plans No, don't tell me your plans 'cause I'll just get in your way I'll, I'll go for the ride Yes, I'll go for the ride but I won't say anything I didn't mean to be a soliloquy And you know I just want some answers concerning my life, that's in your hands, sir Please, give me some news Come on give me some clues and I'll keep my trust in you Don't treat me this way if you want me to stay or I'll just go runaway I'll go running back to L.A. someday And I'll write you a letter, a nasty letter, someday, someday Please, tell me your plans No, don't tell me your plans 'cause I'll just get in your way And I'll grow old by the fire, thinking how much you were a liar I'm gonna go away, go away Yes, go away (Go away) Right, go away Yeah, I go away Yeah, I go away Yeah, I go away (Go away) Yeah, you go away Yeah, go away Yeah, I go away Yeah, I go away (Go away) I just go away

 

Vertaling

Alsjeblieft, vertel me uw plannen Nee, vertel me niet oorzaak uw plannen 'Ik kom net in de weg Ik ga, ga ik voor de rit Ja, ik ga voor de rit, maar ik zal niets zeggen Ik wilde niet naar een monoloog te zijn En je weet dat ik wil gewoon wat antwoorden over mijn leven, dat is in uw handen, meneer Alsjeblieft, geef me wat nieuws Kom op geef me wat aanwijzingen en ik zal mijn vertrouwen in u te houden Behandel me niet zo als je wilt dat ik blijf of zal ik gewoon weggelopen gaan Ik ga lopen terug naar LA someday En ik zaleen brief, een nare brief, op een dag, op een dag je schrijft Alsjeblieft, vertel me uw plannen Nee, vertel me niet oorzaak uw plannen 'Ik kom net in de weg En ik zal oud worden door het vuur, denken hoeveel je was een leugenaar Ik ga weg, ga weg Ja, ga weg (Ga weg) Rechts, ga weg Ja, ik ga weg Ja, ik ga weg Ja, ga ik weg (Ga weg) Ja, verdwijnen u Ja, ga weg Ja, ik ga weg Ja, ga ik weg (Ga weg) Ik ga weg