Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Shuffels Songtekst: Sha La La I Need You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Shuffels - Sha La La I Need You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sha La La I Need You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Shuffels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Shuffels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sha La La I Need You .

Origineel

Looked at you one day did you turn away. Since you're on my mind there's no peace,i find. Sha la la i need you Sha la la i love you I can't sleep without you for time love was true Haved you go away can't you hear me pray Sha la la i need you Sha la la i love you Honey can't you see what you mean to me We haved climb so high why i love,you die Sha la la i need you Sha la la i love you Please don't close the door give me a chance once more Let me in and stay smile at me an say Sha la la i need you Sha la la i love you why i love,you die Sha la la i need you Sha la la i love you Please don't close the door give me a chance once more Let me in and stay smile at me an say Sha la la i need you Sha la la i love you

 

Vertaling

Looked at you one day did you turn away. Since you're on my mind there's no peace,i find. Sha la la i need you Sha la la i love you I can't sleep without you for time love was true Haved you go away can't you hear me pray Sha la la i need you Sha la la i love you Honey can't you see what you mean to me We haved climb so high why i love,you die Sha la la i need you Sha la la i love you Please don't close the door give me a chance once more Let me in and stay smile at me an say Sha la la i need you Sha la la i love you why i love,you die Sha la la i need you Sha la la i love you Please don't close the door give me a chance once more Let me in and stay smile at me an say Sha la la i need you Sha la la i love you