Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the small faces Songtekst: every little bit hurts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the small faces - every little bit hurts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every little bit hurts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the small faces! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the small faces en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every little bit hurts .

Origineel

Every little bit hurts Every little bit hurts Every night I cry Every night I sigh Every night I wonder why You treat me cold Yet you won't let me go Every little hurt counts Every little hurt counts You say you're coming home Yet you never phone Leave me all alone My love is strong for you I'd do wrong for you I can't take this loneliness you've given me I can't go on giving my life away Come back to me Darling you'll see I can give you all the things that you wanted before If you will stay with me Every little bit hurts Every little bit hurts To you, I'm a toy And you are the boy Who has to say when I should play Yeah, you hurt me, desert me Darling you'll see I can give you all the things that you wanted before If you will stay with me Every little bit hurts

 

Vertaling

Elk klein beetje doet pijn Elk klein beetje doet pijn Elke nacht huil ik Elke nacht zucht ik Elke nacht vraag ik me af waarom Je behandelt me koud En toch laat je me niet gaan Elke kleine pijn telt Elke kleine pijn telt Je zegt dat je naar huis komt Maar je belt nooit Laat me helemaal alleen Mijn liefde is sterk voor jou Ik zou iets verkeerds voor je doen Ik kan niet tegen de eenzaamheid die je me gegeven hebt Ik kan niet doorgaan met mijn leven weg te geven kom bij me terug Lieverd je zult zien dat ik je alles kan geven wat je vroeger wilde Als je bij me blijft Elk klein beetje doet pijn Elk klein beetje doet pijn Voor jou ben ik een speeltje En jij bent de jongen Die moet zeggen wanneer ik moet spelen Ja, je doet me pijn, laat me in de steek Lieverd, je zult zien dat ik je alles kan geven wat je vroeger wilde Als je bij me blijft Elk klein beetje doet pijn